Разни цветни идеи
- мечтица
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1406 пъти
- Получил благодарност: 2728 пъти
Re: Разни цветни идеи
Интересни градински фенери,идея за свободни дни през зимата.

Ние си мислим, че Бог ни гледа отгоре, но той всъщност ни гледа отвътре - ЖИЛБЕР СЕСБРОН
- мечтица
- Чист кофеин
Бързо,леко и достъпно
Аз бих направила такъв фенер за Коледна украса ,вътре със светеща гирлянда на батерии и вместо цвете,елхови клонки.

Аз бих направила такъв фенер за Коледна украса ,вътре със светеща гирлянда на батерии и вместо цвете,елхови клонки.
Ние си мислим, че Бог ни гледа отгоре, но той всъщност ни гледа отвътре - ЖИЛБЕР СЕСБРОН
- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 4790 пъти
- Получил благодарност: 2729 пъти
Оля, много идейно и не трудно. Аз също мисля зимните месеци да пробвам. Замислих се от какво да изрежа долната и горната част. Освен от палет и ламинат, не ми идва друга идея.
В пепко имало големи намаления. Утре ще проверя за рамки.
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
- мечтица
- Чист кофеин
Вили,евтини рамки съм виждала в тъй наречени магазини ''Всичко за един лев''pepelqshka71 написа: ↑Юли 12, '24, 21:02 Оля, много идейно и не трудно. Аз също мисля зимните месеци да пробвам. Замислих се от какво да изрежа долната и горната част. Освен от палет и ламинат, не ми идва друга идея.
Другата седмица ще ходя до града,ше проверя и в Пепко.
За долната и горната част имам остатъци от ПДЧ, OSB, шперплат и ламинат,ще видя какво ще е по добре.
По едно време ползвах за домати дървени колчета,сега имам арматурни и дървените някъде са прибрани,възможно те ще ми свършат някаква работа.Вече ми сърбят ръцете,но засега нямам никакво време,ще чакам зимата.
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1409 пъти
- Получил благодарност: 3097 пъти
Напоследък само с рязане на дърва се занимаваме, какво ли не - отсечени, палета, кофражни дъски, балки...И като видях този акаунт в инстаграм, вече знам какво да правя с толкова клони, пръчки и дъски. Тази жена прави чудеса!
Цъкнете на линка:
https://www.instagram.com/landhaus_garten/?g=5

Цъкнете на линка:
https://www.instagram.com/landhaus_garten/?g=5