Нашите градини 2025
- Ема
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 506 пъти
- Получил благодарност: 857 пъти
Нашите градини 2025
Отварям нова тема за любимите ни градини през 2025 година.
Нека я напълним с прекасни снимки, много красота и вдъхновение
Нашите градини 2024
Започвам със слънчева снимка от 02.01.2025 г., когато София беше затисната от няколкодневна мъгла, а на село слънцето грееше ослепително.

И накъде без любимите кокичета

Нека я напълним с прекасни снимки, много красота и вдъхновение

Нашите градини 2024
Започвам със слънчева снимка от 02.01.2025 г., когато София беше затисната от няколкодневна мъгла, а на село слънцето грееше ослепително.
И накъде без любимите кокичета

- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1318 пъти
- Получил благодарност: 2974 пъти
Re: Нашите градини 2025
Браво, Ема, за новата тема!
Ех, и римичка има.
Изобщо пък не ми дойде наум, че още отварям миналогодишна
Тук през деня снегът е много мизерен, красиво е надвечер, като падне под нула и ако вали, трупа по клонките.
Но ще се разпиша тук с първите снежковци за тази година. Дано не останат последни.

Ех, и римичка има.

Изобщо пък не ми дойде наум, че още отварям миналогодишна
Тук през деня снегът е много мизерен, красиво е надвечер, като падне под нула и ако вали, трупа по клонките.
Но ще се разпиша тук с първите снежковци за тази година. Дано не останат последни.
- zeleno
- Наркоман
- Дал благодарност: 429 пъти
- Получил благодарност: 831 пъти
кокиченца момиченца

зимен Кречи , който дори и така ми харесва

и зимното ми слънчице

зимен Кречи , който дори и така ми харесва

и зимното ми слънчице

- Клеър
- Кафе машина
- Дал благодарност: 2705 пъти
- Получил благодарност: 2485 пъти
И ние отдавна имаме кокиченца , но аз все забравям да ги снимам . Само сняг нямаме .

Естествено съм снимала и Иванка , която успешно може да бъде кръстена Антония или Атанаска .

Снимките са от тази сутрин .

Естествено съм снимала и Иванка , която успешно може да бъде кръстена Антония или Атанаска .

Снимките са от тази сутрин .
-
- Кафе с мляко
- Дал благодарност: 668 пъти
- Получил благодарност: 300 пъти
- Тутти
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 3264 пъти
- Получил благодарност: 3712 пъти
Клеър, тази роза ако се вкорени ще си остане с името Иванка, ти си нейната майка
все пак, но ще ме радва и на имения ден и на рождения ми ден, защото целия януари е празничен. Невероятна роза. А знаеш ли всъщност коя е тя, истинското й име, селекционер? Не че нещо пречи да не знаем, но ставало ли е дума точно коя е?
При нас снега си стои. Имаме си иглу от сняг и на сенчестите места плътна снежна покривка. Снега си е искрящо бял, при нас и въздуха си е добре, има и слънце и чист въздух, но като слизаме в центъра, трябва да включим вътрешно обдухване на колата, ако е на външно става много трудно за дишане. Моля се за вятър, да отвее този смог.
Радвам се на вашите кокичета, моите само листенцата са надигнали.

При нас снега си стои. Имаме си иглу от сняг и на сенчестите места плътна снежна покривка. Снега си е искрящо бял, при нас и въздуха си е добре, има и слънце и чист въздух, но като слизаме в центъра, трябва да включим вътрешно обдухване на колата, ако е на външно става много трудно за дишане. Моля се за вятър, да отвее този смог.
Радвам се на вашите кокичета, моите само листенцата са надигнали.
- Клеър
- Кафе машина
- Дал благодарност: 2705 пъти
- Получил благодарност: 2485 пъти
Тутти , мисля в темата на розите писах . По мой смътен спомен , мисля беше преди около 17 години , правихме поръчка на едни немски рози , почти съм сигурна , че Иванка беше една от тях . Лаптопа от , който евентуално можех да поперпя информация е вече на парчета . Също други две нейни другарки пак са без имена и с тях в комплект вървеше една бяла , чаен хибрид , многоооооого цъфтелива . Когато ги местихме от село , всички от тази поръчка нямаха вече имена , просто бяха изтрити или нямаше етикети . Ние като говорим за тях им казваме , немската тази или онази . И четирите рози бяха много добри .
Грийни предполага , че розата е " Alexander McKenzie" , не си спомням да сме имали таков име . Също разгледах в интернет , но не мога да кажа дали е тя . Тъй като забелязах , че вечно на Иванов ден има някое клонче цъфнало , реших да я кръстя Иванка и даже много и подхожда името . Като пусне някой шиш към врата , аз все и казвам " Ванче , внимавай , да не си посмяла да ме одереш , че брадвичката виждаш ли !" После се смея сама на себе си . Все пак се оглеждам да не минава някой да ме чуе , че си говоря сама . Сега всяка сутрин като ходя да храня котката я поздравявам с добро утро
И да не е само написано , да покажа и братчедката на Иванка , ама тя сега спи зимен сън и си почива , тя е храстовидна и ниска , така си седи около осемдесет см най- много , че и по- ниска . Малиново червена , доста по- тъмна от това което е излязло на снимката .

Ако намеря по- хубави снимки , ще сложа в темата на розите .
Грийни предполага , че розата е " Alexander McKenzie" , не си спомням да сме имали таков име . Също разгледах в интернет , но не мога да кажа дали е тя . Тъй като забелязах , че вечно на Иванов ден има някое клонче цъфнало , реших да я кръстя Иванка и даже много и подхожда името . Като пусне някой шиш към врата , аз все и казвам " Ванче , внимавай , да не си посмяла да ме одереш , че брадвичката виждаш ли !" После се смея сама на себе си . Все пак се оглеждам да не минава някой да ме чуе , че си говоря сама . Сега всяка сутрин като ходя да храня котката я поздравявам с добро утро

И да не е само написано , да покажа и братчедката на Иванка , ама тя сега спи зимен сън и си почива , тя е храстовидна и ниска , така си седи около осемдесет см най- много , че и по- ниска . Малиново червена , доста по- тъмна от това което е излязло на снимката .

Ако намеря по- хубави снимки , ще сложа в темата на розите .
- Polin
- Кафе машина
- Дал благодарност: 3760 пъти
- Получил благодарност: 1673 пъти
Градините ни се съживявят и започват да ни радват 

Тази Гаултерия е новичка, ще видим дали ще се разберем с нея

Тази Гаултерия е новичка, ще видим дали ще се разберем с нея