Приказки под шипковия храст.
- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 4020 пъти
- Получил благодарност: 2287 пъти
Re: Приказки под шипковия храст.
От тему са. Да - и двете гледахме клипа с гела за ръце. Понеже аз няма да пускам поръчка, а ми искат минимално 25лв поръчка, поръчах на децата, който прави поръчки (ако не те , техни приятелки) да ми поръчат това
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs= ... e_sn=10045
Избрах комплекта с елхичките, подаръчетата и перлите. От всичко изгледано, тези са най малки на размер, за да могат да влязат в шишето.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs= ... e_sn=10045
Избрах комплекта с елхичките, подаръчетата и перлите. От всичко изгледано, тези са най малки на размер, за да могат да влязат в шишето.
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
- Shami
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1317 пъти
- Получил благодарност: 1003 пъти
Боже,Пепеляш,такива красоти има в това Тему.Падна ми шапката направо.
Вече не се учудвам,че си правите поръчка след поръчка от там.
И защо при тях има такова голямо разнообразие а тук няма и помен от такова?
Как може толкова да са предприемчиви и всичко да имат?
Хем ме е яд,че нямам карта,хем е може би и за добро.Няма да мога да се спра.Толкова неща си нахаресах.Всичко щях да профукам там.
Вече не се учудвам,че си правите поръчка след поръчка от там.
И защо при тях има такова голямо разнообразие а тук няма и помен от такова?
Как може толкова да са предприемчиви и всичко да имат?
Хем ме е яд,че нямам карта,хем е може би и за добро.Няма да мога да се спра.Толкова неща си нахаресах.Всичко щях да профукам там.
- pepelqshka71
- Чист кофеин
Шами, тему е китайски сайт и затова има всичко. По принцип тему е два пъти по скъп от али експрес, но нещата идват по бързо. При нас тези китайски неща ги виждам в пепко, джъмбо и леФчетата, а може би ги има в кик и теди, но ние нямаме такива магазини наблизо. И за да съм честна - големи боклуци продават, но се намирва и нещо дето в при нас е на двойна цена, та от там е по добре. Все китайско ще е, но поне по ефтино.
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
- Shami
- Чист кофеин
Вероятно си права.Нали имаш опит с техни покупки.
И да,цените при нас са съвсем други.Но и аз не съм виждала такова видово разнообразие да има при нас.Всъщност може и да има ,но в скъпите сайтове.Аз там не гледам обаче,че се дразня само.
То,те може да купуват от там и да препродават тук на други цени вече.
И да,цените при нас са съвсем други.Но и аз не съм виждала такова видово разнообразие да има при нас.Всъщност може и да има ,но в скъпите сайтове.Аз там не гледам обаче,че се дразня само.
То,те може да купуват от там и да препродават тук на други цени вече.
- Emilly1212
- Кафе машина
- Дал благодарност: 2815 пъти
- Получил благодарност: 797 пъти
Аз вече нямам търпение да започна да украсявам, но още се въздържам и само ходя да купувам това онова. Предишни години винаги украсявах в началото на декември, миналата година не издържах и още в последната седмица на ноември започнах. Навсякъде по магазините е пълно с коледни изкушения. Днес в Юск имаше коледни елфове големи по 5.50. Купих си още няколко неща.
Ох, за Тему....ние от лятото до сега имаме доста поръчки, и уж да спрем, все се появява нещо. Купихме си доста добри неща за вкъщи, за домакинството, лични вещи като обувки, аз чанта, маратонки, бански - от около 150 поръчани артикула, може би само 4-5 да не ставаха, и то дребни неща. Доволни сме, защото има доста евтини и ставащи продукти, които тук са в пъти по-скъпи. Доставката е безплатна и пратките идват доста бързо. Много е важно да се четат отзивите и да се гледат реалните снимки от други потребители.
Ох, за Тему....ние от лятото до сега имаме доста поръчки, и уж да спрем, все се появява нещо. Купихме си доста добри неща за вкъщи, за домакинството, лични вещи като обувки, аз чанта, маратонки, бански - от около 150 поръчани артикула, може би само 4-5 да не ставаха, и то дребни неща. Доволни сме, защото има доста евтини и ставащи продукти, които тук са в пъти по-скъпи. Доставката е безплатна и пратките идват доста бързо. Много е важно да се четат отзивите и да се гледат реалните снимки от други потребители.
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
Нашето любимо място - Emilly1212
Нашето любимо място - Emilly1212
- мечтица
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1242 пъти
- Получил благодарност: 2419 пъти
Пепеляш,ето още един много интересен коледен фенер,който също не сложно да се направи.pepelqshka71 написа: ↑Ное 9, '24, 22:07 Еее, Шами, върна се момиче. Такава те искам. Нахъсана и ведра. За работата - надеждата е най важна, а и нова година - нов късмет.
За Коледното настроение - продължавай в същия дух. Търси и прави комбинаций, и непременно споделяй и показай - нали знаеш, че обичаме да те четем.
Коледни шашкънии съм поръчала на децата да ми търсят в Русе, че отидоха за 2 дни - там по разни левчета, китайски магазини, джъмбо, пепко и каквито още там има. Поръчала съм си коледен стикер за капака на тоалетната чиния, такива нещица за тоалетния сапун, кухненски коледни кърпи. Тоалетна хартия с дядо Коледа имам от миналата година и я слагам само на Коледа, че рулото беше 6лв. Рая си дойде и голям зор да почнем да украсяваме, но ми е още рано. Украсявам на 1 декември (тогава започвам, че имам много украса и не ми стига 1 ден). Тогава излизам в отпуск за седмица и ми е достатъчна да сложа всичката украса. За тази година си купих от пепко коледни фенери в бяло-два големи и един малък, но ще си правя и тези от рамките за снимки, дето мечтица беше пуснала клипчето. Рамките са взети, а за останалото ще ползвам ламинат. Само бяла акрилна боя трябва да си купя.
Слагам отново клипчето.
Приключих с градинските работи и заваля,за моя радост.
От утре почвам с подготовка на коледна украса и подаръци.
Засега само ще майсторя,почвам с украса след 10 декември.
А това смятам да направя за входната врата.
Ние си мислим, че Бог ни гледа отгоре, но той всъщност ни гледа отвътре - ЖИЛБЕР СЕСБРОН
- Shami
- Чист кофеин
Пепеляш,намерих си и аз .При това на няколко места.Има ги и тук .Ми сега като не мога да избера.
Ще изчакам първо да видя по магазините.Поне доставка да не плащам.
Ще изчакам първо да видя по магазините.Поне доставка да не плащам.
- Shami
- Чист кофеин
Днес ходих да си взимам поръчаните рози от еконта и минах да поогледам в Надежда магазинчетата за коледни играчки.Обаче нямаше това което търсех.
Но пък ми хрумна друга идея свързана с белите дървени закачалки.Купих си метър дантела цвят слонова кост ,абе тъмното бяло.Тя жената в магазина му каза името ама аз изперках нещо.
И взех и метър тъмно зелена.Още незнам какво ще се получи от замисъла ми ,но ще пробвам да облеча закачалките.Ма много скъпа тая дантела.Затова взех малко,за да пробвам първо.Ако ми хареса как се получава ще се върна и за друг цвят.После и друго ми хрумна,но едно по едно.
Но пък ми хрумна друга идея свързана с белите дървени закачалки.Купих си метър дантела цвят слонова кост ,абе тъмното бяло.Тя жената в магазина му каза името ама аз изперках нещо.
И взех и метър тъмно зелена.Още незнам какво ще се получи от замисъла ми ,но ще пробвам да облеча закачалките.Ма много скъпа тая дантела.Затова взех малко,за да пробвам първо.Ако ми хареса как се получава ще се върна и за друг цвят.После и друго ми хрумна,но едно по едно.
- pepelqshka71
- Чист кофеин
Шами, а защо искаш да обличаш закачалките. Нали на тях ще има закачени дрехи и няма да се вижда, а и ще се мачка дантелата отдолу под дрехата?
На джвъчките им гледай размерите - по малки за да могат да влязат в гърлото на бутилката.
На джвъчките им гледай размерите - по малки за да могат да влязат в гърлото на бутилката.
- Shami
- Чист кофеин
Искам да са ми готини и необлечени когато са.Тоест без дреха връз тях.
Но първо ще видя какво ще се получи с пробата.Ако не ми хареса няма да ги обличам.И бели са много хубави.Пепеляш ,дантелата ще е плътно по тях и няма да се мачка.
Уф,ако знаеш какви цветове дантели имаше.Искаше ми се от всички да взема.
Обаче имам само 6 закачалки.
Ще стане голяма шарения. Ама искам пък.
За коледните джвъчки ще внимавам за размера.Ходя с едно шише с вода в торбата,та ще пробвам на място
Но първо ще видя какво ще се получи с пробата.Ако не ми хареса няма да ги обличам.И бели са много хубави.Пепеляш ,дантелата ще е плътно по тях и няма да се мачка.
Уф,ако знаеш какви цветове дантели имаше.Искаше ми се от всички да взема.
Обаче имам само 6 закачалки.
Ще стане голяма шарения. Ама искам пък.
За коледните джвъчки ще внимавам за размера.Ходя с едно шише с вода в торбата,та ще пробвам на място