Как да си махнем рекламите от форума?!
- Ема
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 489 пъти
- Получил благодарност: 801 пъти
Re: Как да си махнем рекламите от форума?!
В момента форума е едно отвратително място.
И не, не мога да повярвам, че това не може да се поправи, целия екран е в огромни повтарящи се реклами. Също като отворя непрочетените мнения от първата тема, която ме вълнува, се отваря реклама, като я затворя не ме изпраща на първото непрочетено мнение, а в началото на страницата, с което се губи функцията за първо непрочетено мнение. И не, не ми се занимава с абонаменти и т.н....живота ми е прекалено затормозен, за да се тормозя и с това. Тука търся релакс и спокойствие, което в момента липсва. Ако и други го усещат като мен, лека-полека форума ще замре
И не, не мога да повярвам, че това не може да се поправи, целия екран е в огромни повтарящи се реклами. Също като отворя непрочетените мнения от първата тема, която ме вълнува, се отваря реклама, като я затворя не ме изпраща на първото непрочетено мнение, а в началото на страницата, с което се губи функцията за първо непрочетено мнение. И не, не ми се занимава с абонаменти и т.н....живота ми е прекалено затормозен, за да се тормозя и с това. Тука търся релакс и спокойствие, което в момента липсва. Ако и други го усещат като мен, лека-полека форума ще замре
-
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 490 пъти
- Получил благодарност: 2229 пъти
viewtopic.php?t=8932&start=180Ема написа: ↑Юли 28, '23, 05:38 В момента форума е едно отвратително място.
Eми, ето го линка - няколко секунди отнема
Ако нямаш ПП, да помогна ?
- johnstalker
- Наркоман
- Дал благодарност: 289 пъти
- Получил благодарност: 468 пъти
- Обратна връзка:
Според мен съм направил всичко по силите си за да задоволя капризите на всички потребители. Останалото е ваша инициатива. За рекламите сме дискутирали много пъти и не мисля да го правя пак. Релаксът и спокойствието тук имат цена а тя е по-малко от 3 стотинки на ден.Ема написа: ↑Юли 28, '23, 05:38 В момента форума е едно отвратително място.
- Ема
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 489 пъти
- Получил благодарност: 801 пъти
Благодаря ти, Лили, за предложението, но няма да те занимавам, или ще свикна или ще се откажа.Lilly написа: ↑Юли 28, '23, 08:39 viewtopic.php?t=8932&start=180
Eми, ето го линка - няколко секунди отнема
Ако нямаш ПП, да помогна ?
Лошото е, че с този си вид форумът отблъсква и нови потребители, а знаем, че без свежа кръв всяко виртуално място е обречено.
- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 4013 пъти
- Получил благодарност: 2277 пъти
Благодарение на Lilly, вече съм без реклами. Не можете да си представите какъв кеф е да четеш чист форума.
Лилко, огромно, огромно благодаря за услугата. Обичам те момиче. Имаш огромно сърце
Лилко, огромно, огромно благодаря за услугата. Обичам те момиче. Имаш огромно сърце
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
- Dewina
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 22 пъти
Не можах да разбера как да спра рекламите...Lilly, помогни ми, моля.. или някой, който разбира...
Градината ми е нещо като баварски чифлик, селска фурна и убежище за хайдути... Знам, че ме разбрахте😇
- alys
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 2802 пъти
- Получил благодарност: 1486 пъти
Намираш в бързите връзки или някъде отгоре бутон Абонамент.
След това плащаш, използвайки Пей Пал.
След това плащаш, използвайки Пей Пал.
- johnstalker
- Наркоман
- Обратна връзка:
johnstalker написа: ↑Авг 8, '23, 22:58 Уважаеми потребители на форума,
Бихме желали да ви информираме още по-допълнително за промяната в политиката ни относно блокирането на рекламни блокери на форума и за възможността за спонсорство. На последно време се появиха определени проблеми, които ни насочиха към тази промяна. Искаме да ви обясним защо сме взели тази стъпка и как тя ще повлияе на вашето потребителско преживяване.
Защо блокираме Adblockers?
За нас важен приоритет е поддържането на форума в оптимално състояние и осигуряване на качествени и полезни обсъждания. Въпреки че рекламите са източник на доходи за поддържането на форума, те също така позволяват на нашата общност да се развива и да предлага ценни ресурси безплатно. Блокирането на Adblockers помага насърчаването на устойчива среда за обмяна на знания и мнения, като в същото време запазва нашия форум независим и безплатен за всички.
Защо абонираните потребители няма да получават реклами?
Преосмисляме начините, по които можем да наградим и подкрепим активните участници, които са готови да подкрепят форума и неговата дейност. Абонираните потребители, които се ангажират с плащане за поддръжката на форума, заслужават специално внимание и награди. С цел да ги поощрим, решихме да предоставим опцията за изключване на рекламите за тях. Това е нашият начин да покажем нашата благодарност към тези, които поддържат форума жив и функциониращ.
Защо някои потребители не станаха спонсори на форума и не се абонираха?
Разбираме, че докато някои от вас са изразили готовност да станат спонсори, не всички са взели тази стъпка. Всяка индивидуална ситуация и решение са важни. Може да има разнообразни причини за това - от лични предпочитания до финансови ограничения. Ние сме отворени за всякакви обратна връзка и предложения, които ще допринесат за подобряване на потребителското преживяване.
Заключение
Политиката ни на блокиране на Adblockers и предоставянето на опция за изключване на рекламите за спонсори има за цел да създаде баланс между поддръжката на форума и потребителското удовлетворение. Ние сме благодарни за вашето участие и разбиране по този въпрос и се надяваме, че нашите усилия за подобрение на форума ще продължат да създават обогатяваща среда за всички нас.
- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 4013 пъти
- Получил благодарност: 2277 пъти
Преди няколко дни ми изтече абонамента и тези няколко дни бяха истински кошмар. Абе как се ориентирате във форума с толкова реклами . Благодарение на форумно другарче ( тя си знае, че безкрайно и благодаря и я прегръщам) вече чета чист форум. За нищожните 6 евро на година си подарявате неимоверен комфорт.
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
- johnstalker
- Наркоман
- Обратна връзка:
Искате да се наслаждавате на форума без реклами?
Свържете се с мен на ЛС за повече информация относно абонамент и начините на плащане.
Допълнително предлаганите опции са чрез Revolut, банков превод или превод през Еконт Експрес.
Минималния абонамент е едногодишен, а цената му е 12.00 лева. По един лев на месец или почти по 3.3 стотинки на ден.
Свържете се с мен на ЛС за повече информация относно абонамент и начините на плащане.
Допълнително предлаганите опции са чрез Revolut, банков превод или превод през Еконт Експрес.
Минималния абонамент е едногодишен, а цената му е 12.00 лева. По един лев на месец или почти по 3.3 стотинки на ден.