Болки във врата
-
- Kафенце
Болки във врата
Здравейте!
Имам сериозни болки във врата и след като пробвах различни методи за облекчение, реших да се насоча към масаж. Търся добър професионалист за масажи във Варна и след доста проучване попаднах на Kristin Therapy. Някой от вас ползвал ли е услугите им и какви са отзивите ви?
Чудя се дали това е добър вариант за рехабилитация във Варна, тъй като вече съм изчерпала други възможности и искам най-накрая да се справя с болката.
Ще се радвам на мнения и препоръки!
Имам сериозни болки във врата и след като пробвах различни методи за облекчение, реших да се насоча към масаж. Търся добър професионалист за масажи във Варна и след доста проучване попаднах на Kristin Therapy. Някой от вас ползвал ли е услугите им и какви са отзивите ви?
Чудя се дали това е добър вариант за рехабилитация във Варна, тъй като вече съм изчерпала други възможности и искам най-накрая да се справя с болката.
Ще се радвам на мнения и препоръки!
- Клеър
- Кафе машина
- Дал благодарност: 2353 пъти
- Получил благодарност: 2141 пъти
Re: Болки във врата
Болките във врътлето се получават от много игри на лаптопа , ако спрете с това и болките ще отминат и няма да имате нужда от никаква терапия . Ако все пак искате да се облекчите , потърсете някоя реклама за крем от охлюви , помага , целия форум знае това , също можем да ви предложим съвсем натурална слуз , чудодейно .
- johnstalker
- Наркоман
- Дал благодарност: 261 пъти
- Получил благодарност: 451 пъти
- Обратна връзка:
-
- Kафенце
Re: Болки във врата
Благодаря за креативното предложение, но охлювите ще ги оставя в природата. Предпочитам да се доверя на реални специалисти за терапията, отколкото да търся чудеса в буркани. Болките във врата не винаги идват само от игрите.Клеър написа: ↑Окт 16, '24, 14:45 Болките във врътлето се получават от много игри на лаптопа , ако спрете с това и болките ще отминат и няма да имате нужда от никаква терапия . Ако все пак искате да се облекчите , потърсете някоя реклама за крем от охлюви , помага , целия форум знае това , също можем да ви предложим съвсем натурална слуз , чудодейно .