Селски работи
- Lalel4e
- Баш кафе майстор
- Дал благодарност: 897 пъти
- Получил благодарност: 882 пъти
Re: Селски работи
Досега не съм имала проблеми със завистта.. ама то са не издържа!!
Ноне, страхотно е, бе, жена!!!
Почти точно такъв навес/закрита веранда си представям в мойто любимо село, само с тази разлика, че искам прозрачен покрив/таван!
И другата разлика е, че никога няма да го имам!
Ама пък поне мечтите не са грях!
Май..
Освен това, тъкмо скоро си мислех за една такава разходчица по моренцето! Ама така да го харесвам това извън сезонно моренце!!
Сега вземи да публикуваш и останалите снимки! Щот съм сигурна, че си нащракала поне 25 кадъра на този разкош, а на мен таз разходка, дет си я предоставила, ми дойде твърде кратичка!
Ноне, страхотно е, бе, жена!!!
Почти точно такъв навес/закрита веранда си представям в мойто любимо село, само с тази разлика, че искам прозрачен покрив/таван!
И другата разлика е, че никога няма да го имам!
Ама пък поне мечтите не са грях!
Май..
Освен това, тъкмо скоро си мислех за една такава разходчица по моренцето! Ама така да го харесвам това извън сезонно моренце!!
Сега вземи да публикуваш и останалите снимки! Щот съм сигурна, че си нащракала поне 25 кадъра на този разкош, а на мен таз разходка, дет си я предоставила, ми дойде твърде кратичка!
Моето представяне в YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2qiRn ... I5o9nT8RCw
Блог: Цветята, времето и вятъра
- greeneyed
- Наркоман
- Дал благодарност: 1036 пъти
- Получил благодарност: 1955 пъти
Ноне, под прозореца ??? ми то саде прозорци, не се разбира къде е тоз перваз и не може ли да не го къртиш , то ще стане дармадан вътре, не можеш изчисти прашуляците? Аз все още не си представям как ще е вътре наредено , чакам си търпеливо да завършиш проекта.
- ln_none
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 3 пъти
- Получил благодарност: 860 пъти
И що па никога да го нямаш, направи си, колко му е С прозрачен покрив да си лежиш и да си гледаш звездите, нали И аз си го мислех, ама стъкло на покрива ми се видя опасно, а плексигласа май доста скъпичко излиза, не знам има ли други варианти.
Грийни, прозореца е на антрето на къщата. Строежа нали е долепен до него, искам да го избия и да сложа там врата, за да се влиза от строежа (оф, не знам и аз как да му викам вече - веранда?) директно в къщата. Прах, не прах, требе си.
Тук се вижда не много добре точно в центъра, в дъното. И перваза под него.
За вътре не чакайте толкоз, нали знаете, че съм по минималистичните интериори, надали ще има кой знае какво
Грийни, прозореца е на антрето на къщата. Строежа нали е долепен до него, искам да го избия и да сложа там врата, за да се влиза от строежа (оф, не знам и аз как да му викам вече - веранда?) директно в къщата. Прах, не прах, требе си.
Тук се вижда не много добре точно в центъра, в дъното. И перваза под него.
За вътре не чакайте толкоз, нали знаете, че съм по минималистичните интериори, надали ще има кой знае какво
- Тутти
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 2910 пъти
- Получил благодарност: 3260 пъти
Под прозореца не са ли само тухли? Ох, много ще е прашно, но наистина си трябва връзка.
Аз знаех, че ще стане хубаво, но то е станало още по-хубаво.
Прозрачен покрив може да те изпържи жестоко през лятото. То само романтично изглежда, а иначе е ужас от жега. Ако беше толкова хубаво, заведенията щяха да правят такива покриви. Нашата зимна градина е с прозрачен покрив и добре, че пораснаха лъже кипариси и магнолии, та да е нормално вътре. Не се търпеше първите години.
Браво , Ноне, сътворяваш голяма красота.
Аз знаех, че ще стане хубаво, но то е станало още по-хубаво.
Прозрачен покрив може да те изпържи жестоко през лятото. То само романтично изглежда, а иначе е ужас от жега. Ако беше толкова хубаво, заведенията щяха да правят такива покриви. Нашата зимна градина е с прозрачен покрив и добре, че пораснаха лъже кипариси и магнолии, та да е нормално вътре. Не се търпеше първите години.
Браво , Ноне, сътворяваш голяма красота.
- МГХ
- Наркоман
- Дал благодарност: 499 пъти
- Получил благодарност: 1483 пъти
Супер ще си стане. И ние ще избиваме един отвор към пристроена кухня и баня, ама като знам какво ме чака...дано при теб не е толкова мръсната част.
Но като знаеш, че ще е хубаво после, хич не го мисли.
Но като знаеш, че ще е хубаво после, хич не го мисли.
- greeneyed
- Наркоман
- Дал благодарност: 1036 пъти
- Получил благодарност: 1955 пъти
-
- Кана кафе
- Дал благодарност: 212 пъти
- Получил благодарност: 162 пъти
Тухлената стена е под перваза, а той е под прозореца. И ние имаме такива дебели бетонни первази, добре, че не се е налагало да разбиваме (точно перваз не, ама други неща.....). Обаче при нас се слагат пластовете и имаме счупени, а ремонта нямам представа възможен ли е изобщо.
На мен много ми харесва зимната градина, но и за мен ще е само мечта. Поне ще се кефя на тая на Ноне и ще си мечтая за нейния хъс и работоспособност. Моите уважения, Ноне!
На мен много ми харесва зимната градина, но и за мен ще е само мечта. Поне ще се кефя на тая на Ноне и ще си мечтая за нейния хъс и работоспособност. Моите уважения, Ноне!
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1107 пъти
- Получил благодарност: 2416 пъти
Съмнявам се первазът да е армиран. Пък питай някой местен, по селата всички са строили кажи речи по еднакъв начин. Само сега правят къщите така, все едно ще са вечни. Мога да ти кажа как би го разбил ММ - имаме един чук, дето тежи 10 кила... Почвай с тухлите отдолу, той сам ще си падне донякъде, поне ще го тестваш колко е здрав.
- ln_none
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 3 пъти
- Получил благодарност: 860 пъти
Още вчера го погледах, погледах и накрая за няма и половин час го опатках с чука Плоча беше, ама основно речни камъчета, цимент колкото за цяр и една нещастна арматурка - таман работа за чифт нежни женски ръце
- Гео, граф
- Наркоман
- Дал благодарност: 1361 пъти
- Получил благодарност: 2609 пъти
Нонка с чука вече ш'ти викам !
Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!
"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд
"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд