Овошки - плодни дървета
Модератор: Миша
- zeleno
- Наркоман
- Дал благодарност: 399 пъти
- Получил благодарност: 786 пъти
Re: Овошки - плодни дървета
има хубав аромат , но не е узряло
твърдо доста
на вкус бих го оприличила като неузряла круша / зимна /
твърдо доста
на вкус бих го оприличила като неузряла круша / зимна /
- zeleno
- Наркоман
Някой купувал ли е нар от Гергана Палкова , обява във фейса ?
Те храстчетата си изглеждат добре , но дали си отговарят на сорта питам , че ми е чудно
Щото аз нар , какъв ще да е , си имам ...
Те храстчетата си изглеждат добре , но дали си отговарят на сорта питам , че ми е чудно
Щото аз нар , какъв ще да е , си имам ...
- ch.petrov
- Кафе с мляко
- Дал благодарност: 162 пъти
- Получил благодарност: 498 пъти
И тази година на 10 октомври орехите вече са достатъчно узрели и падат сами. Ообаче тази година по-голямата част от листата са все още по клоните и събирането на орехи е леко и ефикасно
- ch.petrov
- Кафе с мляко
- Дал благодарност: 162 пъти
- Получил благодарност: 498 пъти
И тази година на 10 октомври орехите вече са достатъчно узрели и падат сами. Ообаче тази година по-голямата част от листата са все още по клоните и събирането на орехи е леко и ефикасно
- Хави
- Виенско кафе
- Дал благодарност: 3835 пъти
- Получил благодарност: 423 пъти
Ние имаме много голям орех. И всяко година раз да, кога повече кога по - малко.
Но винаги по - голямата част са червиви. Каква може да е причината?
Но винаги по - голямата част са червиви. Каква може да е причината?
- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 4020 пъти
- Получил благодарност: 2287 пъти
Първо и единствено плодче от хинапа подарен ми от Ким. Дръвчето е без бодли и плодовете са крушовидни. Беше се закучило три години ни расте, ни умира. Тази сушава година порасна малко и даде едно плодче . Ще го бъде!
Кимче
Кимче
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
- kim
- Наркоман
- Дал благодарност: 267 пъти
- Получил благодарност: 360 пъти
Зеленко, не съм я чувала тази госпожа. Проучи повече, чети коментари, че ФБ се е напълнил с измамници.
Ти не си капка в океана. Ти си целият океан, в една капка.
Rumi
– Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти.
– Не знам – каза Плашилото – но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.
“Магьосникът от Оз”
Rumi
– Не знам – каза Плашилото – но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.
“Магьосникът от Оз”
- kim
- Наркоман
- Дал благодарност: 267 пъти
- Получил благодарност: 360 пъти
Пепеляш Ще го бъде. Догодина, ако даде повече плод, а той ще даде, ги хапвайте кафяви, но не много меки. Всъщност вие ще си решите как ви харесват повече. Поливай лятото и нали знаеш, че най-късно се разлиства и човек може да помисли, че е изсъхнал.pepelqshka71 написа: ↑Окт 11, '24, 19:40 Първо и единствено плодче от хинапа подарен ми от Ким. Дръвчето е без бодли и плодовете са крушовидни. Беше се закучило три години ни расте, ни умира. Тази сушава година порасна малко и даде едно плодче . Ще го бъде!
Кимче
Ти не си капка в океана. Ти си целият океан, в една капка.
Rumi
“Магьосникът от Оз”
Rumi
“Магьосникът от Оз”
- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 4020 пъти
- Получил благодарност: 2287 пъти
Кимче и сега беше хубав. Дано догодина даде повечко плодчета. Имам обикновен хинап, та знам, че се развиват по късно. Но той не растеше на клонки. Просто си се беше закучил. Най вероятно е правил корени. За тази година е израснал клон около 60см. Ще го бъде. Щом сега устиска, ще го бъде и после. Много ги харесвам плодчетата. На всяко ходене в оранжерията (това значи всеки ден) си пълня джоба и си похапвам докато бачкам. Още веднъж ти благодаря, че ми изпрати точно този, който исках
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
- zeleno
- Наркоман
А ми с гугъл сърч видях подобни в гръцки разсадник .... че е нар - нар е .... пък и от сайтове разни пак ми изпратиха каквото си искат
Нямам никакви дивачки за подложки, иначе бих пробвала да си ашладисам ...