Циклама, ботурче (Cyclamen)
- МГХ
- Наркоман
- Дал благодарност: 750 пъти
- Получил благодарност: 2142 пъти
Re: Циклама, ботурче (Cyclamen)
Много отдавна се опитвам да си завъдя пролетна циклама в градината Cyclamen coum. Най- после успях. За втора година цъфти и много й се радвам.

- greeneyed
- Наркоман
- Дал благодарност: 1347 пъти
- Получил благодарност: 2385 пъти
Появиха и при мен есенните циклами, дано са се запазили още грудки, много е сухо там.

- МГХ
- Наркоман
При мен преминават доста бързо заради топлото време преди седмица, но въпреки това им се радвам защото много дълго не успявах да се снабдя с пролетни цикламки. Вече имам повече от една разновидност.
- МГХ
- Наркоман
При мен преминават доста бързо заради топлото време преди седмица, но въпреки това им се радвам защото много дълго не успявах да се снабдя с пролетни цикламки. Вече имам повече от една разновидност. Сега ще си потърся и бяла.
- nadin
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 40 пъти
- Получил благодарност: 702 пъти
- Обратна връзка:
При мен държат по месец. Намерих един забутан цветарски магазин при мен, който вече втора година продава такива циклами в саскии по 10 лева. Не знам от къде ги взимат, защото точно тези са защитени. Аз ги купувам за да ги спася че иначе не оцеляват. Тези двете последни снимки са от тези циклами. Тази в тревата е пренесена от мравките. А иначе имам разни от семена с различни листа и цвят, които са купени от желито.