Спортни дрехи
- Гео, граф
- Наркоман
- Дал благодарност: 1189 пъти
- Получил благодарност: 2366 пъти
Re: Спортни дрехи
В този форум рекламата е забранена, antonxx, кофти влизаш с рогата напред. Сори, но ще се наложи да те изтрия, след като видиш забележката, примерно след пет-десет минути. Ако настъпиш мотиката отново, ще те избанямantonxx написа: ↑Авг 20, '24, 11:27 Здравейте ,
Наскоро си купих суитчъри от https://ozonee.bg/muzhki-suitshurti/ Цена качество е супер.
Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!
"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд
"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд
-
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 426 пъти
- Получил благодарност: 1965 пъти
Re: Спортни дрехи
уфффффф...как ги мразя тия тъпи реклами
не зная суичера на човека заслужава ли си , но без никой да ми плаща , и аз ще рекламирам Озон - добър магазин , добра организация, купувах и връщах нещо и останах много изненадана и от бързината , с която работят, и от коректността . Това не може да се каже за много БГ търговци, та затова си заслужава да се спомене- дали мястото е в тоя форум, нямам мнение.
Гео, ако решиш, изтрий и моето мнение - няма да го приема лично
не зная суичера на човека заслужава ли си , но без никой да ми плаща , и аз ще рекламирам Озон - добър магазин , добра организация, купувах и връщах нещо и останах много изненадана и от бързината , с която работят, и от коректността . Това не може да се каже за много БГ търговци, та затова си заслужава да се спомене- дали мястото е в тоя форум, нямам мнение.
Гео, ако решиш, изтрий и моето мнение - няма да го приема лично