декоративни храсти
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Дал благодарност: 1458 пъти
- Получил благодарност: 3500 пъти
Re: декоративни храсти
Да покажа единствения си храст - Будлея, "Пеперудения храст" - подарък от Тутти Фрутти.
Вижда се и кацналата бяла пеперудка.
От близо.
И от всоко.
Вижда се и кацналата бяла пеперудка.
От близо.
И от всоко.
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1134 пъти
- Получил благодарност: 2528 пъти
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
Люб, окастрих и изрязах с триона няколко клона от будлеята - не си знае силата!ljuboznatelna написа: ↑Юни 12, '24, 17:17 Мери, тя направо дърво!!!
А глицинията ти какво е чудовище...
Като заваля пролетта някакъв дъжд, се зачудих как тъй е намокрил на 2-3 места бетона под навеса, а около мокрото - сухо.
Вдигнах поглед към тавана и всичко ми стана ясно...
Глицинията се провира през три слоя на покрива!
Първо промазани рола, изолация. Второ стиропорен "фибран". Дъски, импрегрирани с безир.
С двее думи - прекрасната проклетница разбива покрива, сякаш е крехка вафличка!
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 4079 пъти
- Получил благодарност: 2352 пъти
Малко спам - Мери,каква е тази оранжерия със зарзават? Я бързо отивай в доматената тема да се похвалиш.
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
Хахахаха! Не позна, Вили! Ей сега си изядох големия розов домат от близкия магазин с една нарязана моцарела.pepelqshka71 написа: ↑Юни 12, '24, 17:46 Малко спам - Мери,каква е тази оранжерия със зарзават? Я бързо отивай в доматената тема да се похвалиш.
Оранжерията отвъд оградната мрежа е на младия мой съсед и приятел Младен. Домати, краставици, падладжани, а край самата мрежа малки ириси, дадени, когато разпращах на няколко форумни другарчета и гладиоли. Намерих в градинския гараж двайсетина луковици, престояли наколко години.
- Набучи ги в пръстта - му казах - и едно от двете, няма трето. Или ще покарат, или ще станат на тор.
И няколко покараха. Ще му цъфнат.
Виж дясната линия на фотката - бетоновия бордюр и малко от оградната мрежа, зад която е оранжерията на Младен.
- Polin
- Кафе машина
- Дал благодарност: 3481 пъти
- Получил благодарност: 1531 пъти
Spoiler
Ей такива храстчета харесвам - малки и компактни
- zeleno
- Наркоман
- Дал благодарност: 403 пъти
- Получил благодарност: 788 пъти
разчиствах си компа и намерих две хубави снимки на Viburnum 'Eskimo' от 22 април 2022 г
вече е надскочил приблизителните размери по описание , сега е голямо кълбо приблизително метър на метър / при това без каквото и да е оформяне
ще трябва някак да го режа , но на всяка клонка има заложен цвят , в чуденка съм , може би ще окастря ниските клончета
вече е надскочил приблизителните размери по описание , сега е голямо кълбо приблизително метър на метър / при това без каквото и да е оформяне
ще трябва някак да го режа , но на всяка клонка има заложен цвят , в чуденка съм , може би ще окастря ниските клончета