Сукулентни растения
Модератор: scleri
- Skio
- Кафевар/ка/
- Дал благодарност: 421 пъти
- Получил благодарност: 453 пъти
Re: Сукулентни растения
Напротив,
днес както стоят нещата, това е навярно единственият въпрос, в който няма нищо неприлично.
Прекалено се превръща в биснес в бизнеса търговията с тез сукуленти, понеже се научиха да ги кръстосват, да ги вариегират, да ги оцветяват, да ги помпат, да ги модифицират и най-вече да ги хвалят.
Та съществото, оказа се 10см саксийката, го имаше в сайт, от който можех да си реализирам една идея с папирус. Знаех вече, че имат поне 2 haworthia, които все си ги мисля от време на време и... като реших да се напъна да правя мин.поръчка за безплатна доставка, набутах буритото и ДАЖЕ един червен адромискус

Три евро сукулентите, бройка, но едната хауор(retusa) наистина я чакам с нетърпение, защото в саксия 18 - бая нещо екземпляр ще трябва да е!
Mi sa che un tentativo lo farei volentieri...ma se mi nuoce?
"Времето все си тече, независимо дали си заровил някаква изненада в земята, или не". [Mерка]
"Времето все си тече, независимо дали си заровил някаква изненада в земята, или не". [Mерка]
-
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 1351 пъти
- Получил благодарност: 1299 пъти
-
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 681 пъти
- Получил благодарност: 2872 пъти
- Elatior
- Кана кафе
- Дал благодарност: 665 пъти
- Получил благодарност: 280 пъти
Lilly,много очарователни видове
Откъде се снабдяваш с тези красавци ,ако не е тайна? 

-
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 681 пъти
- Получил благодарност: 2872 пъти
не е тайна

съвсем в началото пазарувах от Англия , намерих някакъв голям сайт в Италия, последните години се прехвърлих към Германия - от там гледам и ebay, поръчвам до Габко и после - до БГ. Хубаво е това да става по по-хладно време.
- Skio
- Кафевар/ка/
- Дал благодарност: 421 пъти
- Получил благодарност: 453 пъти
Разбутвам само леко темата.
Седумът албум от дядовата къща в Свиленградско(и за който се случи да трябва да чакам цели 7 години) цъфти поне от три седмици, но дочака sidalcеа-та.

Това е стара снимка на предишния ми такъв седум(местен тукашен) и показва какво странно красиво нещо е букетът от този седум.

Седумът албум от дядовата къща в Свиленградско(и за който се случи да трябва да чакам цели 7 години) цъфти поне от три седмици, но дочака sidalcеа-та.

Това е стара снимка на предишния ми такъв седум(местен тукашен) и показва какво странно красиво нещо е букетът от този седум.

Mi sa che un tentativo lo farei volentieri...ma se mi nuoce?
- eli
- Kъсо кафе
- Дал благодарност: 65 пъти
- Получил благодарност: 104 пъти
Майко мила! Skio
Как баш днес влязох след като окосих цветовете на седума у нас. Ама съм и оставила де. И ей сега с фенер хукнах да ти снимам. На поляната ми е, където нищо не вирее, дори трева. Имам и на едно зацветено място. Там не съм го "пипала", поради невъзможност. Чак се чудя как тъй си се прехласнала, като у дома е като плевел
Бяхме говорили, ама ха де! Като не помня имена и видове.....

Този окосен

Тука няма как да се коси

И тук се вижда как дори трева не расте

И ей ги де цветчетата

Как баш днес влязох след като окосих цветовете на седума у нас. Ама съм и оставила де. И ей сега с фенер хукнах да ти снимам. На поляната ми е, където нищо не вирее, дори трева. Имам и на едно зацветено място. Там не съм го "пипала", поради невъзможност. Чак се чудя как тъй си се прехласнала, като у дома е като плевел

Този окосен

Тука няма как да се коси

И тук се вижда как дори трева не расте

И ей ги де цветчетата
- greeneyed
- Наркоман
- Дал благодарност: 1273 пъти
- Получил благодарност: 2284 пъти