Антуриум (Anthurium)
Re: Антуриум
Здравейте мили хора ! Имам проблем с моето антуриумче ,видимо не е доволно от грижите който полагам .Листата доста уредяха ,пожълтяха ...нямам си идея какво му е Скоро преди 2 -3 седмици го пресадих в специална почва за антуриум , не го преполивам ,стой на топличко и добре осветено място . Ако някой може да помогне и да даде съвет ще съм много благодарна ,... Благодаря предварително и се извинявам ако нещо съм объркала ,... нова съм във форума .
Бих прекачила снимка ,но не знам как ...
Бих прекачила снимка ,но не знам как ...
http://vaniu6a25.snimka.bg/flowers/anturium4e.940703" onclick="window.open(this.href);return false; ето тук качих и снимка как изглежда .Знам че не съм качила по правилния начин снимката ,...извинявам се отново .
- Гео, граф
- Наркоман
- Дал благодарност: 1233 пъти
- Получил благодарност: 2429 пъти
Ей, не забрави това Зеленко, бе !zeleno написа:една фотка за Гео , как е посаден моя антуриум
Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!
"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд
Л.М.Бюджолд
Re: Антуриум (Anthurium)
Здравейте!
Имам антуриум. На някои от листа му има потъмняване. Как мога да реша този проблем? Благодаря предварително за помощта.
Имам антуриум. На някои от листа му има потъмняване. Как мога да реша този проблем? Благодаря предварително за помощта.
- Гео, граф
- Наркоман
- Дал благодарност: 1233 пъти
- Получил благодарност: 2429 пъти
Re: Антуриум (Anthurium)
Лила я загубихме преди доста години и няма как да ти отговори за съжаление, Polad112.
Темите в този форум са направени именно за да можем да комуникираме помежду си, да задаваме въпросите си в тях и някой знаещ да ни отговори. Няма нужда да се пише на лични, след като всеки сведущ ще ти обясни как да си решиш проблема. Така че давай питанките си тук
Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!
Л.М.Бюджолд
Л.М.Бюджолд