Страница 58 от 95

Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба

Публикувано на: Мар 12, '18, 19:39
от sendi1966
Страхотни сте!Не зная кого първо да похваля.
Джоя,видя ли че не е трудно.Перфектен ти е хляба.
Венче,аз също съм доволна от брашното на Конуш,макар че една мисъл ме човърка доста отдавна,не съм сигурна,но откакто започнаха да пакетират може и да слагат някакви добавки.Преди години носехме жито и взимахме брашно в чували от там.Сега все се каня да отидем и да си взема,но не мога да докарам ред.

Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба

Публикувано на: Мар 12, '18, 19:45
от gospodinov
sendi1966 написа: Мар 12, '18, 19:39 Страхотни сте!Не зная кого първо да похваля.
Джоя,видя ли че не е трудно.Перфектен ти е хляба.
Венче,аз също съм доволна от брашното на Конуш,макар че една мисъл ме човърка доста отдавна,не съм сигурна,но откакто започнаха да пакетират може и да слагат някакви добавки.Преди години носехме жито и взимахме брашно в чували от там.Сега все се каня да отидем и да си взема,но не мога да докарам ред.
Бях ли споменал или не бях, контактувам(служебно) с почти всички фирми, които продават хранителни адитиви, включително и добавки за брашна и хлебопроизводство. За Пилев и Пилев съм питал,купуват и влагат ензими, но в кои брашна :hmmm: ..все пак държат и мелницата в Хасково.

Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба

Публикувано на: Мар 12, '18, 20:00
от GIOIA(Джоя)
Благодаря ви,Господинов,Сенди! :angelche:
Имам си добри учители тук! :tzvetentze:
Ще карам по твоят метод с пръст,по достоверен ми се струва :daaa:
И брашното има голямо значение,едно смотано София мел,но с по висок процент белтък и хляба се получи.
А с хубаво брашно,работата ще е песен и хляба по хубав.

Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба

Публикувано на: Мар 12, '18, 22:06
от wenche
Фанфари за Джоя !!!! :ieeee: :tzvetentze: :ieeemyzh:
Това е хлябът и снимката на седмицата

Изображение

Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба

Публикувано на: Мар 12, '18, 22:13
от wenche
gospodinov написа: Мар 12, '18, 19:45 Бях ли споменал или не бях, контактувам(служебно) с почти всички фирми, които продават хранителни адитиви, включително и добавки за брашна и хлебопроизводство. За Пилев и Пилев съм питал,купуват и влагат ензими, но в кои брашна :hmmm: ..все пак държат и мелницата в Хасково.
Господинов, като разполагаш с такава информация, хапваш ли изобщо нещо направено от друг :snif:
А Пилев още утре ще го подложа на кръстосан разпит :svekurva:

Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба

Публикувано на: Мар 12, '18, 22:15
от GIOIA(Джоя)
Еее,Венче,настръхна ми перушинката :angelche:

Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба

Публикувано на: Мар 12, '18, 22:23
от gospodinov
wenche написа: Мар 12, '18, 22:13
Господинов, като разполагаш с такава информация, хапваш ли изобщо нещо направено от друг :snif:
Ами.....стига се дотам, че обикновенно подминавам 95% от асортимента в магазина, но пък помага да се откажеш от много непотребни неща.

Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба

Публикувано на: Мар 13, '18, 14:55
от marka
Джоя, благородно завиждам.
Този хляб е това, което искам да постигна. :daaa:
За сега не успявам, но аз съм като във вица за милиционерите- "тъп, но упорит" :lol: Ще продължавам с опитите.

Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба

Публикувано на: Мар 13, '18, 16:59
от katina
Последният ми хляб с брашно от хасковската мелница.
Изображение

Изображение

Изображение

Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба

Публикувано на: Мар 13, '18, 17:25
от GIOIA(Джоя)
marka,купи си качествено брашно и си следвай рецептата.
Моите неуспешни опити са от брашно,каквото имах в шкафа-София мел.
По горе пак е със София мел,но за баница с 12.8 белтък и явно е по силно.
Днес намерих на Екосем,предполагам,че е много по добро и по хубав хляб ще стане.
И на Катина хлебчетата са супер и брашното хубаво.

Имам и днес един изпечен,не е толкова красив,но шупли и блистерчета си има.
Този път втасвах първо на стайна,след оформяне в хладилник 17 ч.
Не се разпука много ,но се занимавах с него,докато се борех с 6 год катерачи

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
online uploader