Домашно консервиране
Re: Домашно консервиране
поредния спам , обещавам - за последно
една -две гъбки в класическа супа от спанак , божествено
една -две гъбки в класическа супа от спанак , божествено
Re: Домашно консервиране
Зеленкооо, неее...и накрая - салфетка за окапване...
Много вкусно ...вервайте!
Много вкусно ...вервайте!
- Daniela Pargu
- Чист кофеин
- Мнения: 5284
- Регистриран на: Яну 29, '17, 20:53
- Местоположение: В.Търново
Re: Домашно консервиране
Аз пак за манатарките- приятел ми каза,че на парченца ги замразява във фризера и
стават за всичко !
Следващите ще ги правя така
стават за всичко !
Следващите ще ги правя така
- Миша
- Наркоман
- Мнения: 17041
- Регистриран на: Ное 27, '09, 14:11
- Местоположение: София
- Обратна връзка:
Re: Домашно консервиране
Някой ползвам ли е олиото от гроздови семена за консервиране?
За готвене и салати го ползвам, но в лютеници?
За готвене и салати го ползвам, но в лютеници?
Re: Домашно консервиране
Вече няколко години използваме такова олио за готвене и за консервиране. Неутрален вкус, издържа високи температури. А лютеницата става много вкусна.
- Миша
- Наркоман
- Мнения: 17041
- Регистриран на: Ное 27, '09, 14:11
- Местоположение: София
- Обратна връзка:
Re: Домашно консервиране
Мерси!
Re: Домашно консервиране
Kолко време трябва да се варят бурканите със смлени патладжани /кьопоолу/ ?Има и олио и чесън в сместта.
Re: Домашно консервиране
Либра, аз лютеницата я стерилизирам 10 мин., там също има чесън, патладжани и т.н. Предполагам, че и за твоето ястие е достатъчно.
Re: Домашно консервиране
Мерси ,15 ги варих,надявам се достатъчно.
Re: Домашно консервиране
Тази година имаме доста нарове. Сурови няма да успеем да ги изядем и ми се иска някакво сиропче за разреждане лятото или сос да направя. Гледах рецепти, но много хамалогия. Нямам сокоизстисквачка. Ако само ги ороня и цели ги посваря със захар, и вече свареното мина през цедка за семената - ще стане ли?