Какво сготвих днес
Re: Какво сготвих днес
Дар, ето тук цяла колекция, харесай си и ако трябва ще превеждам
https://www.bbcgoodfood.com/search/reci ... chini+cake
https://www.bbcgoodfood.com/search/reci ... chini+cake
Re: Какво сготвих днес
Преди време правих спагети с тиквички с пилешко месо, сметана, пармезан .Много вкусни .
- kim
- Наркоман
- Мнения: 13536
- Регистриран на: Авг 23, '12, 15:40
- Дал благодарност: 164 пъти
- Получил благодарност: 261 пъти
Re: Какво сготвих днес
Тирамису
Ти не си капка в океана. Ти си целият океан, в една капка.
Rumi
– Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти.
– Не знам – каза Плашилото – но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.
“Магьосникът от Оз”
Rumi
– Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти.
– Не знам – каза Плашилото – но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.
“Магьосникът от Оз”
-
- Кафеджия/Кафеджийка
- Мнения: 1606
- Регистриран на: Сеп 20, '16, 22:56
- Местоположение: Стара Загора
- kim
- Наркоман
- Мнения: 13536
- Регистриран на: Авг 23, '12, 15:40
- Дал благодарност: 164 пъти
- Получил благодарност: 261 пъти
Re: Какво сготвих днес
Благодаря, вече го изядох. То без марсала не е тирамису
Ти не си капка в океана. Ти си целият океан, в една капка.
Rumi
– Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти.
– Не знам – каза Плашилото – но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.
“Магьосникът от Оз”
Rumi
– Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти.
– Не знам – каза Плашилото – но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.
“Магьосникът от Оз”
-
- Кафеджия/Кафеджийка
- Мнения: 1606
- Регистриран на: Сеп 20, '16, 22:56
- Местоположение: Стара Загора
Re: Какво сготвих днес
много готвите бе!
все още има отлични домати, босилек, пък и сирене и маслини.
доматите вече ги беля и мажа дебелите им резени с босилеково песто- него го правя почти през ден
това няма да ми омръзне
все още има отлични домати, босилек, пък и сирене и маслини.
доматите вече ги беля и мажа дебелите им резени с босилеково песто- него го правя почти през ден
това няма да ми омръзне
........................
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Настроение что-то не очень...
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Настроение что-то не очень...
- katina
- Кафеджия/Кафеджийка
- Мнения: 1437
- Регистриран на: Юни 7, '12, 18:46
- Местоположение: Хасково
- Дал благодарност: 79 пъти
- Получил благодарност: 33 пъти
Re: Какво сготвих днес
Калико, как го правиш пестото, имам и аз босилек.
Вчерашният ден е вече история, утрешният е загадка, а днешният е дар.
- venetka70
- Кафе машина
- Мнения: 3610
- Регистриран на: Май 21, '15, 12:17
- Местоположение: Белица, Силистра / Пловдив /Момчиловци / Чирчик, Узбекистан и накъдето ме отвее вятъра
- Дал благодарност: 23 пъти
- Получил благодарност: 36 пъти
Re: Какво сготвих днес
Вчера мусака с тиквички.
Днес ще забъркам нещо, като нищо. Донесох си от Узбекистан един пакет оризови спагети / наричат ги финчоза /, та съм замислила да ги сваря и да направя някакъв сос към тях със зеленчуци и кайма. Дано да става за ядене, че домашните ще ми мърморят на главата после
Друго интересно, което правих в събота е пинджур. Рецептата е от свекърва ми от Якоруда. По-голямата част отиде в буркани за зимата, а това, което остана беше бързо-бързо ометено и за снимки не остана.
Katina, аз правя песто от орехи, зехтин, много босилек, морска сол и настърган пармезан. Всичко в блендера до хомогенна смес.
Домашните го обожават. Вместо орехи може кедрови ядки, но напоследък не намирам читави в БГ. Всички, които купувам ми се струват стари и със някакъв страничен дъх и затова се отказах от този вариант.
Днес ще забъркам нещо, като нищо. Донесох си от Узбекистан един пакет оризови спагети / наричат ги финчоза /, та съм замислила да ги сваря и да направя някакъв сос към тях със зеленчуци и кайма. Дано да става за ядене, че домашните ще ми мърморят на главата после
Друго интересно, което правих в събота е пинджур. Рецептата е от свекърва ми от Якоруда. По-голямата част отиде в буркани за зимата, а това, което остана беше бързо-бързо ометено и за снимки не остана.
Katina, аз правя песто от орехи, зехтин, много босилек, морска сол и настърган пармезан. Всичко в блендера до хомогенна смес.
Домашните го обожават. Вместо орехи може кедрови ядки, но напоследък не намирам читави в БГ. Всички, които купувам ми се струват стари и със някакъв страничен дъх и затова се отказах от този вариант.
Flowerlover
Иногда вовремя сделанные шаги меняют походку всей жизни!!
Иногда вовремя сделанные шаги меняют походку всей жизни!!
- kim
- Наркоман
- Мнения: 13536
- Регистриран на: Авг 23, '12, 15:40
- Дал благодарност: 164 пъти
- Получил благодарност: 261 пъти
Re: Какво сготвих днес
По същия начин и аз, но в добавка лимонов сок, а ако искаш и малко чесън
Ти не си капка в океана. Ти си целият океан, в една капка.
Rumi
– Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти.
– Не знам – каза Плашилото – но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.
“Магьосникът от Оз”
Rumi
– Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти.
– Не знам – каза Плашилото – но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят.
“Магьосникът от Оз”