Какво сготвих днес
- Tanet
- Кафе машина
- Мнения: 4787
- Регистриран на: Яну 13, '10, 11:52
- Местоположение: Севлиево 5-а зона
- Дал благодарност: 2 пъти
- Получил благодарност: 1 път
Re: Какво сготвих днес
Ми тъй де, защита на личните данниwenche написа:Снимка този път няма, защото ММ иронично попита, дали не може един път да хапнем без да сме снимали
"Истинските неща в живота, не са нещата"
[img]http://smileys.on-my-web.com/repository ... gonfly.gif[/img]
градинките на "утринния покой"
[img]http://smileys.on-my-web.com/repository ... gonfly.gif[/img]
градинките на "утринния покой"
Re: Какво сготвих днес
Какво е зелена тенджера?wenche написа:Е, свинските крачета сигурно не са били много фотогенични, но защо не снима тортата, bibi ?
Аз готвих едно лесно и бързо пиле, печено обаче в зелената тенджера. Стана много вкусно и да, има разлика и тя е основно във вкуса на "печено" на всички части. Не варено или задушено, а именно печено. През цялото време го пекох на 200 градуса. В друг съд при тази температура би изгоряло отгоре, а отстрани би останало бяло, а в тази се сготви еднакво от всички страни без да го обръщам.
Снимка този път няма, защото ММ иронично попита, дали не може един път да хапнем без да сме снимали
Re: Какво сготвих днес
Добре хапнахме.Аз и пийнах добре.Малка бутилчица винце TCHERGA
Шницели от тиквички със сирене и подкови от телешко и свинско смес.
Усмихни се! Забавлявай се!
Направи мил жест към себе си
още днес.
Направи мил жест към себе си
още днес.
Re: Какво сготвих днес
Ракия пиеме и ние... ама то това не е готвене, а мезене... Я вече да не "готвим" петали... щото не Ви отива на кулинарния опит.Светката написа:
Добре хапнахме.Аз и пийнах добре.Малка бутилчица винце TCHERGA
Шницели от тиквички със сирене и подкови от телешко и свинско смес.
Re: Какво сготвих днес
Това последното изречение ама хич не го разбрах - кой е ние, кой е вие, че и петали.
Светка, домашно ли е суджучето?
От време на време вятърът разнася аромати на печен домашен суджук с непознати подправки. Явно всеки регион и майстор си имат тайни рецепти.
Светка, домашно ли е суджучето?
От време на време вятърът разнася аромати на печен домашен суджук с непознати подправки. Явно всеки регион и майстор си имат тайни рецепти.
Re: Какво сготвих днес
Какво не разбра мило wenche ? Казах, че това не е готвене. Това е стопляне на колбас на барбекю. Дали ще му кажеш суджук или чоризо пиканто.. все едно..
Последно промяна от cameraman на Яну 26, '18, 22:21, променено общо 1 път.
Re: Какво сготвих днес
У таз тема хората споделят от бая време кво са яли и пили!
Темата за кулинарния елит е покрай кочината у лево и после ходиш докато ти замерише здраво.
Темата за кулинарния елит е покрай кочината у лево и после ходиш докато ти замерише здраво.
Re: Какво сготвих днес
Дарче, просото няма ли глутен?
май няма, трябва да опитам...
май няма, трябва да опитам...
........................
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Настроение что-то не очень...
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Настроение что-то не очень...
Re: Какво сготвих днес
Отдавна не съм писала, но едва ли щях да ви заинтригувам със снимки на зелеви сарми и боб. Това са магданозени кюфтета на фурна.
И понеже кюфтенцата са с яйца и сирене за дъщеря ми ,която е веган направих от хляба на Тити. Понеже дъщеря ми е почти на 17 и от половин година е веган ,това създаде определени търкания с бабите ,които смятат ,че /макар и да не са го казали в прав тест/,сме безотговорни родители, разрешавайки на детето да не яде месо и мляко.Признавам ,че в началото бях леко притеснена ,но сега виждам колко добре се отразява този вид хранене на дъщеря ми. Тя стана по-енергична ,изчезнаха и едни ужасни алергични обриви ,които периодично получаваше,отслабна и започна да спортува ,а преди прекарваше времето си пред компютъра.Освен това обосновано и с много жар обясни на бабите защо е станала веган - заради морални и етични принципи ,а подобреното физическо състояние е само бонус. Ох,отплеснах се! Ето го хляба на Тити , гарниран с хумус и сушени домати.Рецептата е в темата за хляб ,баници ...
Не ми се получава да кача по-голяма снимка
И понеже кюфтенцата са с яйца и сирене за дъщеря ми ,която е веган направих от хляба на Тити. Понеже дъщеря ми е почти на 17 и от половин година е веган ,това създаде определени търкания с бабите ,които смятат ,че /макар и да не са го казали в прав тест/,сме безотговорни родители, разрешавайки на детето да не яде месо и мляко.Признавам ,че в началото бях леко притеснена ,но сега виждам колко добре се отразява този вид хранене на дъщеря ми. Тя стана по-енергична ,изчезнаха и едни ужасни алергични обриви ,които периодично получаваше,отслабна и започна да спортува ,а преди прекарваше времето си пред компютъра.Освен това обосновано и с много жар обясни на бабите защо е станала веган - заради морални и етични принципи ,а подобреното физическо състояние е само бонус. Ох,отплеснах се! Ето го хляба на Тити , гарниран с хумус и сушени домати.Рецептата е в темата за хляб ,баници ...
Не ми се получава да кача по-голяма снимка