Цветни комбинации за сандъчета
-
- Kъсо кафе
- Регистриран: ср авг 19, 2015 6:28 pm
Здравейте! Имам стара малка дървена бъчва, бихте ли ми дали идея как да я стегна и да си направя сандъче от нея.
0 x
-
- Кафе машина
- Регистриран: ср яну 13, 2010 11:52 am
- x 20
- x 28
Ким, моля те кажи що е туй и има ли то почва у насkim написа:Този анагалис с какво да го комбинирам? Иска ми се да е нещо, което не мръзне, че него и без друго втора зима го оставям навън. Една саксийка да не дундуркам вътре си е файда

0 x
Танет ще искам резник от жълтата - имам същата червена.,и ще стане супер комбинация. Моята доста цъфти с розови цветове.
0 x
Mike, кажи и моето от другата тема ли е такова?
Танче, сета виждам въпроса ти. Това е някакъв култивар на един плевел, дето го имаме из градините,
но не знам точно как се казва.Самозасява се понякога.
Но е толкова синьо, че не съм виждала до сега такова.
Танче, сета виждам въпроса ти. Това е някакъв култивар на един плевел, дето го имаме из градините,
но не знам точно как се казва.Самозасява се понякога.

0 x
Ти не си капка в океана. Ти си целият океан, в една капка.
Rumi
Rumi
Такова е, само че с по насечени листа, на Танет са цели. И моето е с насечени. Вече го орязах за резници и няма какво да снимам.
0 x
-
- Кафе с мляко
- Регистриран: ср окт 24, 2012 8:03 pm
- x 1

0 x
- незабравка
- Кафе машина
- Регистриран: пон яну 02, 2012 7:29 pm
- x 4
Много ми харесват комбинациите,които включват сребролистни растения и вижте какво сенецио открих в нета
Senecio c. 'Angel Wings'

Senecio c. 'Angel Wings'

0 x
- Ава_и_мама
- Кафевар/ка/
- Регистриран: пон яну 23, 2017 8:26 pm
- x 116
- x 21

Не заради младежа,

Аз имам онова обикновеното и е станало високо около 50-60 см и още толкова широко. Много си го харесвам!
А това е

0 x
Ким, може ли да събереш семена от синьото цвете? Прекрасно е!kim написа: Това е някакъв култивар на един плевел, дето го имаме из градините,
но не знам точно как се казва.Самозасява се понякога.Но е толкова синьо, че не съм виждала до сега такова.
0 x
- Гео, граф
- Наркоман
- Регистриран: нед юли 25, 2010 11:54 pm
- x 136
- x 298
Вижте как от два сорта оксалис може да се направи прелестна зимна саксийка. Очарователно е, но дали/едва ли ще цъфтят заедно. Но колкото повече го гледам, си мисля, че по-добре да не цъфтят заедно - бая шаренко идва

0 x
"Човекът е като роман: до последната страница не знаеш как ще свърши.
Иначе и не би си струвало да го четеш"
Евгений Замятин
Снимките ми!
Иначе и не би си струвало да го четеш"
Евгений Замятин
Снимките ми!