Декупаж
Много е красив, Мише. Супер!
Колкото до снимките и аз вече не ги виждам, но не знам защо. Пък и не помня кои са били
Нищо не съм правила сега. Събирам впечатления и мераци. Имам доста идеи , но нещо не ми се захваща. Зреят

последно тези неща съм правила, обаче защо ми се обърна снимката и не мога да я изправя.
Колкото до снимките и аз вече не ги виждам, но не знам защо. Пък и не помня кои са били

Нищо не съм правила сега. Събирам впечатления и мераци. Имам доста идеи , но нещо не ми се захваща. Зреят

последно тези неща съм правила, обаче защо ми се обърна снимката и не мога да я изправя.
0 x
- pepelqshka71
- Кафе машина
- Регистриран: нед мар 31, 2013 11:42 am
- x 51
- x 34
Ауу, Мише - майсторИца си. Прекрасни кутийки
Поздравления 

0 x
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
Супер си е кутийката. Майсторски направена.
Моите пукнатини пък стават все "финни", а ми харесват твоите. Рядко използвам тази техника, защото не ми е много на сърце. Но аз не ги правя с кракле, а с лепило и боя. Там също може да се регулират с по-голямо количество С200 и стават по едри и груби. Ще потърся снимка да покажа какво имам предвид. Ето с едри и груби фуги горе и по финни долу все с една техника
Моите пукнатини пък стават все "финни", а ми харесват твоите. Рядко използвам тази техника, защото не ми е много на сърце. Но аз не ги правя с кракле, а с лепило и боя. Там също може да се регулират с по-голямо количество С200 и стават по едри и груби. Ще потърся снимка да покажа какво имам предвид. Ето с едри и груби фуги горе и по финни долу все с една техника

0 x
- Миша
- Наркоман
- Регистриран: пет ное 27, 2009 2:11 pm
- x 42
- x 248
- Контакти:
Аз правя пукнатините с желатин, с по-дебел пласт и още лепнещ се получават по-едри пукнатини, на теория с дебел пласт и изсъхнал желатин трябвало да се получи кракле тип "напукан порцелан", трябвало, ама при мен не става, гледам разните краклета, но никъде не откривам с кое точно се прави това

0 x
И аз не знам. Четох доста техники и клипчета гледах, но явно си премълчават тънкостите.Аз този ефект исках да се получи
ама не стана баш така.
Като че ли и ти това си опитвала...

Като че ли и ти това си опитвала...
0 x