Страница 1 от 1

предлагам работа

Публикувано: ср яну 11, 2017 2:51 pm
от nadin
Правя тази тема специално за съфорумнци, които по стечение на обстоятелствата са се оказали без работа. Идеята ми е тука да се пускат оферти за които знаем че са сериозни и могат да помогнат на някой от нас да си намери работа.

И да не съм голословна малко, но от сърце :D
Получих оферта от белгийците за едномесечна практика лятото - нещо като студентски лагер в техния разсадник. Не съм разпитвала конкретно за условия, но който се интересува може да провери. Доколкото имам работа с тях знам че са сериозни и коректни друго не мога да кажа. А ето и офертата:

http://www.vasteplant.be/index.cfm?fuse ... t_id=10452

Re: предлагам работа

Публикувано: ср яну 11, 2017 3:10 pm
от Asarina
Наде, много хубава тема! :daaa: :liubov:

Re: предлагам работа

Публикувано: пон яну 16, 2017 2:27 pm
от maiakt
Здравейте, за търсещите работа. Предполагам много от вас са чували за АЗ ( агенция по заетостта) или наследника на бившите бюра по труда. Основната им дейност е да бъдат посредник между работодатели и работници, макар че отдавна според мен там основно отиват хора,за да се регистрират за помощи. Благодарение на европейски програми, в които участват много работодатели, агенцията предлага доста работни места. Основно предложенията май към момента са за кандидати за работа в определени възрастови групи – млади хора до 29 години и за хора на 54 години, но не само. Та всичко това го пиша с цел да ви посъветвам посетите АЗ по местоживеене, там могат да ви дадат и повече информация. Нямате никакъв ангажимент – доколкото знам,вие си пишете от каква работа се интересувате, а те проверяват в базата си с данни и ви се обаждат,ако има нещо подходящо за вас. Организират връзката с работодател,или иначе казано ви пращат на интервю.И да,знам и съм чувала много негативни мнения относно европейски програми, но вие като служител или работник нищо не може да загубите. Лично моят опит е от другата страна,като работодател ( една успешно изпълнена програма и в момента изпълнявам втора). Дано за някой е полезна тази информация :stiskam: .

Re: предлагам работа

Публикувано: пет апр 07, 2017 11:55 am
от Vanesa
Право е, да се посети АЗ е много добра идея. Също попаднах на списък с директни обяви от водещи български компании: http://job-is.blogspot.com/2016/02/blog-post.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Може би ще от полза за някой.

Re: предлагам работа

Публикувано: пон апр 10, 2017 10:26 am
от радост-31
Здравейте, момичета! Не знам дали въпросът ми е за тук. След няколко месеца ще ми свърши майчинството и на практика оставам без работа. Не желая да работа по специалността си- моден дизайн и моделиране и конструиране на облекло. Дядо има три полиетиленови оранжерии по стотина квадрата и ми се иска да стартирам собствен бизнес в производството на цветя- разсади и саксийни от семена, вкореняване на храсти и рози от резници... Удобно ми е мястото, защото и децата са на градина в същото село. Някоя от вас стартирала ли е такъв проект? Знаете ли дали такава дейност може да се извършва с регистрация като земеделски производител?

Re: предлагам работа

Публикувано: пон апр 10, 2017 4:44 pm
от boggy
Хубава тема, ще следя, че и аз съм от безработните майки за момента :(