Страница 8 от 9

Re: Ястия с риба

Публикувано на: Юли 23, '10, 15:55
от Satori
Съвсем ме запалихте. Освен за утре да спретна една рибешка чорба и един патладжани яхния с доматен сос. Поне децата със сигурност ще ядат нещо с риба.

Re: Ястия с риба

Публикувано на: Юли 23, '10, 15:57
от nel4o
:ieeee: :potekoha: :ieeee:

Re: Ястия с риба

Публикувано на: Фев 4, '12, 14:32
от Galq 03
Тази тема замръзнала....да я постоплим ;)
Дайте изпитана рецепта за приготвяне на сьомга, не срещнах из страниците :hmmm:
Побързайте....че трябва да я приготвя за вечеря ;)

Re: Ястия с риба

Публикувано на: Окт 27, '12, 11:28
от marina22
Аз лично напоследак я правя във фолио с морковче, лимон иподправки. На изисква много време и това ми допада:)

Re: Ястия с риба

Публикувано на: Окт 28, '12, 10:42
от calico
сьомгата е доста тричава риба, такива е добре да се киснат малко в прясно мляко.

Re: Ястия с риба

Публикувано на: Окт 29, '12, 11:44
от Titi
Не знам точно какво ще е "тричава", ама аз я овкусявам със соев сос, джинджифил и лимонов пипер и я пека на оребрен тиган без мазнина, тя самата си е достатъчно мазна.
Гледам, че навреме сме се включили с рецептите, Галя "само" преди 10-тина месеца е помолила спешно, до вечерта, за рецепта :lol: :lol:

Re: Ястия с риба

Публикувано на: Окт 29, '12, 11:48
от Galq 03
:liubov2: И аз това си помислих, като зърнах темата, но нали ще има и следващ път :tzvetentze:
Аз я приготвих във фолио / всяко парче завито отделно/ , с подправки, лимонче. Хареса ни :daaa:

Re: Ястия с риба

Публикувано на: Окт 29, '12, 16:11
от calico
Titi написа:Не знам точно какво ще е "тричава", ама аз я овкусявам със соев сос, джинджифил и лимонов пипер и я пека на оребрен тиган без мазнина, тя самата си е достатъчно мазна.
Гледам, че навреме сме се включили с рецептите, Галя "само" преди 10-тина месеца е помолила спешно, до вечерта, за рецепта :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

браво, съвсем навреме

Re: Ястия с риба

Публикувано на: Окт 29, '12, 16:21
от al.yank
Сьомга приготвям на грилплоча,овкусена единствено с черен пипер и сол.Евентуално и малко прясно изцеден лим.сок.Непосредствено преди печене,мазвам по малко зехтин.Много вкусна риба си е,тричава е ако е дърта или ако се препече.В момента, в който побелее, се обръща и се допича още съвсем малко.И,все пак,аз предпочитам сьомговата пастърва пред сьомгата,по-крехка и вкусна е :dovolen: