Пъпеши, Дини
Модератор: Миша
- Миша
- Наркоман
- Мнения: 17053
- Регистриран на: Ное 27, '09, 14:11
- Местоположение: София
- Дал благодарност: 141 пъти
- Получил благодарност: 476 пъти
- Обратна връзка:
- vlax
- Виенско кафе
- Мнения: 349
- Регистриран на: Юни 22, '14, 04:49
- Дал благодарност: 17 пъти
- Получил благодарност: 54 пъти
Re: Пъпеши, Дини
Някой може ли да помогне и отговори на един колега от друг форум,защо сока е червен.
peps написа: ↑Авг 4, '22, 14:13 Явно на никой не му е до градината в тези жеги
Първите ми пъпеши ще са готови до 20 дни, по мои изчисления. Това им е големината засега:
Втората партида вече и те за връзване:
Но докато чупех ластарите нагоре, видях нещо, което никога не съм виждал.
Сока от стеблото има червеникав цвят, все едно кървав сок:
Не знам дали е нормално, търсих информация, но нищо не намирам.
Ако някой знае нещо, ще помоля за помощ