Страница 3 от 5

Re: Пишман готвач №1

Публикувано на: Яну 14, '16, 10:01
от renimoss
Юле, страхотна идея! За питката с очички, не за подмокрянето. И аз ще го пробвам с моите юнаци, ще гледам да й сложа памперс :nod:

Re: Пишман готвач №1

Публикувано на: Яну 14, '16, 10:39
от Гео, граф
РОУЗ написа:И аз тук! :mrgreen:
Откога те чакам, Роуз :lol: :daaa: !!!

Много сте добри всички, не може да се отрече :nod: ! Обаче някога предлагали ли са ви сътворения с безкрайно внимание и усилия кекс да го запазите за скъп семеен спомен, а? :sdull:

Re: Пишман готвач №1

Публикувано на: Мар 30, '16, 21:31
от botan
Аз пак се примъквам в тази тема и ще се радвам за съвети по замазване на положението :!: :mrgreen:
Майонезата нещо ми се пресече, остана си водниста и сега... толкова олио и яйца бива ли да се хвърля?! Абсолютно не, за това реших да направя някакви свръх мазни соленки та набарбоцаната гнус й сложих брашно, малко сирене и кимион за авторитет, направих я на кълбенца и бум във фурната. Сега си чупнах от едното кълбенце, ама то милото на нищо не отвява и се рони жестоко.
Чудя се какво още да му сложа за да стане нещо ядивно. :mrgreen: Явно няма да го бъде като соленка. :mrgreen:

Re: Пишман готвач №1

Публикувано на: Мар 30, '16, 22:13
от Lois
ама аз защо чак сега я виждам тая тема? :lol: толкоз материал имам за нея, от графата "експеримент" :angelche:

а малко содичка или бакпулвер сложи ли в тестото?
мазно ли е много? може би е трябвало само част от неосъществената майонеза да използваш, това е доста олио. Колко, всъщност?
ами идея нямам, освен на трохи за галета да го направиш, ама ако са толкоз мазни тия трохи, ще гранясат. пица?

Re: Пишман готвач №1

Публикувано на: Мар 30, '16, 22:22
от botan
Да, олиото е премного. Ама пък натрошени с пикантен кетчуп се ядват, стига да не са повече от 3 кълбенца, че иначе е БЛАХ! :-D

Re: Пишман готвач №1

Публикувано на: Мар 31, '16, 10:19
от kannamy
Аз да си призная и при мен се случва майонезата да се прецака ,обаче добавям горчица,малко кисело мляко да утепа тежината ,допълнително лимон и сол и става чудесен сос за салата.

Re: Пишман готвач №1

Публикувано на: Мар 31, '16, 14:18
от elmaz
:ssmiah: :ssmiah:
botan написа: направих я на кълбенца



Умрях си от смях с вас. :liubov:

Re: Пишман готвач №1

Публикувано на: Апр 14, '16, 00:37
от tonimimi
аз Трол съм си го признала за майстор в кухнята.бях взела една рецепта от него и стана много вкусно.РЕЗЕПТАТА Е ЗА РУЛО С БЕКОН.

Re: Пишман готвач №1

Публикувано на: Апр 14, '16, 01:32
от troll
Мерси!
Много са аъъъ калорични, ма си струва!
:potekoha:
Моя проблем е, че обикновено нося по 60 дини под всяка мишница и все някоя ще изпадне.
:snif:

Re: Пишман готвач №1

Публикувано на: Апр 14, '16, 16:55
от tonimimi
да наистина е много калорично,но аз предпочитам да ми е вкусно.