Търся рецепта
- МГХ
- Наркоман
- Мнения: 10114
- Регистриран на: Окт 4, '12, 23:28
- Местоположение: Русе
- Дал благодарност: 373 пъти
- Получил благодарност: 1037 пъти
Re: Търся рецепта
Благодаря ,vladislava78 ! Много ми хареса ,но ми се струва трудна за нея.Дъщеря ми никога не е месила и правила питка.Въпреки това , ще й я изпратя.
Re: Търся рецепта
търся рецепта за джинджифилови сладки/бисквити, но без масло и яйца.
Моля, помогнете къде да намеря рецепта, ако вече тук има в някой от темите
Моля, помогнете къде да намеря рецепта, ако вече тук има в някой от темите
Re: Търся рецепта
И аз искам да пишете как се правят :
-сладки с джинджифил
-сладко с джинджифил
-джинджифил,овалян в захар
-сладки с джинджифил
-сладко с джинджифил
-джинджифил,овалян в захар
- botan
- Наркоман
- Мнения: 10776
- Регистриран на: Ное 23, '09, 22:06
- Местоположение: София, умерен източнобалконски климат с високи годишни амплитуди
- Дал благодарност: 243 пъти
- Получил благодарност: 460 пъти
- Обратна връзка:
Re: Търся рецепта
http://www.menumag.bg/content/zaharosan-dzhindzhifil" onclick="window.open(this.href);return false;
Insta: ex_hort
Re: Търся рецепта
Преди 2 дни направих от тези и много ми харесаха . https://www.google.bg/webhp?sourceid=ch ... 1%82%D0%B8" onclick="window.open(this.href);return false;
Препоръчвам ти ги.
Препоръчвам ти ги.
Re: Търся рецепта
Да,точно тях,но ги изрязах с водна чаша на кръгчета.Сложих малко повече джинджифил,защото ние го обичаме.Наистина са много хубави-хрупкави,не ообено сладки,ароматни и изобщо не са трудни.
- botan
- Наркоман
- Мнения: 10776
- Регистриран на: Ное 23, '09, 22:06
- Местоположение: София, умерен източнобалконски климат с високи годишни амплитуди
- Дал благодарност: 243 пъти
- Получил благодарност: 460 пъти
- Обратна връзка:
Re: Търся рецепта
Чудех се има ли някакъв начин да се запази левурдата по някакъв начин. Във фризера се скашква, като изсъхне става на паус...
Insta: ex_hort
Re: Търся рецепта
Ми ти как я слагаш във фризера?
Не съм пробвала с левурда, но със други работи става - та нарязваш на както си я ползваш и в бурканче с доста сол и в хладилника. Това обикновено го правя с магданоз, девисил и копър, майка ми и целина го е правила и с микс от подпровки за супи /зелении + моркови + лук + целина корени и каквото още се сещате/
Ако ще я ядеш готвена - нарязваш, за 2 мин във вряща вода и после, прецедено във фризера - така си правя спанак и коприва ...
Не съм пробвала с левурда, но със други работи става - та нарязваш на както си я ползваш и в бурканче с доста сол и в хладилника. Това обикновено го правя с магданоз, девисил и копър, майка ми и целина го е правила и с микс от подпровки за супи /зелении + моркови + лук + целина корени и каквото още се сещате/
Ако ще я ядеш готвена - нарязваш, за 2 мин във вряща вода и после, прецедено във фризера - така си правя спанак и коприва ...