ПОМОЩ ХЛЕБАРКИ

За всякакви дискусии свързани с дома, уюта, дизайна и подредбата на дома.
emi
Кана кафе
Мнения: 517
Регистриран на: Ное 7, '12, 17:38
Местоположение: Плевен

Re: ПОМОЩ ХЛЕБАРКИ

Мнение от emi »

А как да се отърва от скорпиони? На село са се завъдили тая година много. Омръзна ми, като се приберем на село, първо минавам на оглед по стаите, а след това влизат децата вътре. Нямаше да ме притесняват толкова, но малката, като хванала един да го изхвърли и той вземе та я ужили. Ръката ѝ се беше надула като от ужилване от оса и мина след 3-4 дена, но страхът ѝ остана. Вечер като ритуал - проверявам чаршафи, фуги, абе навсякъде, че няма спане. Сега съм взела един спрей да наръся, но не знам дали ще има ефект.
Аватар
calico
Наркоман I ранг
Мнения: 24721
Регистриран на: Дек 2, '09, 15:41

Re: ПОМОЩ ХЛЕБАРКИ

Мнение от calico »

emi написа:А как да се отърва от скорпиони? На село са се завъдили тая година много. Омръзна ми, като се приберем на село, първо минавам на оглед по стаите, а след това влизат децата вътре. Нямаше да ме притесняват толкова, но малката, като хванала един да го изхвърли и той вземе та я ужили. Ръката ѝ се беше надула като от ужилване от оса и мина след 3-4 дена, но страхът ѝ остана. Вечер като ритуал - проверявам чаршафи, фуги, абе навсякъде, че няма спане. Сега съм взела един спрей да наръся, но не знам дали ще има ефект.
скорпиони масово? направо съм изумена, за пръв път чувам

не знам, но трябва да търсиш съвети от някакви експерти буболечколози, това не е масова практика
все има нещо да ги мори

п.п. ей това прочетох в един форум
Вземи си зелен Байгон от него умират .Аз като си тръгвам всяка неделя пръскам с него цялата къща и нямам проблеми.Между другото върши перфектна работа,за всички твари
........................
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Настроение что-то не очень...
emi
Кана кафе
Мнения: 517
Регистриран на: Ное 7, '12, 17:38
Местоположение: Плевен

Re: ПОМОЩ ХЛЕБАРКИ

Мнение от emi »

То от време на време излиза по някой скорпион и най-обичат в мивката. Сутрин като те поздрави някой си е гнусно, но си съжителстваме мирно и кротко.
Но тази есен е кошмар! За тази вечер съм се приготвила психически за среща поне с пет. И децата като истерясат - ела та виж! Иначе не бягат, стоят и чакат да ги хвана и изхвърля. Сега ще взема и Байгон и дупе да им е яко :twisted:
Аватар
jeni_
Kафенце
Мнения: 6
Регистриран на: Юни 11, '18, 17:55
Местоположение: София

Re: ПОМОЩ ХЛЕБАРКИ

Мнение от jeni_ »

Най-добре се свържете с професионална фирма за борба с хлебарки. Те използват специални препарати, които са безвредни дори и за малки деца. След като напръскат, помещенията са годни за обитаване, а препаратите обикновено действат около 10 дни или повече след третирането, само не трябва да се мие след това. Ние така се отървахме от напастта.
Вярвай, че те обичат за това, което си и свиквай да те мразят за същото.
Публикувай отговор

Обратно към “Дом, дизайн, домакинство”