Пишман готвач №1

Изкушения за лакомници и гурмани.
Аватар
renimoss
Баш кафе майстор
Мнения: 2050
Регистриран на: Май 27, '13, 17:26
Местоположение: София

Re: Пишман готвач №1

Мнение от renimoss »

Юле, страхотна идея! За питката с очички, не за подмокрянето. И аз ще го пробвам с моите юнаци, ще гледам да й сложа памперс :nod:
Аватар
Гео, граф
Наркоман
Мнения: 15816
Регистриран на: Юли 25, '10, 23:54
Местоположение: София-Подуенската градинка
Дал благодарност: 710 пъти
Получил благодарност: 1479 пъти

Re: Пишман готвач №1

Мнение от Гео, граф »

РОУЗ написа:И аз тук! :mrgreen:
Откога те чакам, Роуз :lol: :daaa: !!!

Много сте добри всички, не може да се отрече :nod: ! Обаче някога предлагали ли са ви сътворения с безкрайно внимание и усилия кекс да го запазите за скъп семеен спомен, а? :sdull:
Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!

"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд
Аватар
botan
Наркоман
Мнения: 10728
Регистриран на: Ное 23, '09, 22:06
Местоположение: София, умерен източнобалконски климат с високи годишни амплитуди
Дал благодарност: 203 пъти
Получил благодарност: 367 пъти
Обратна връзка:

Re: Пишман готвач №1

Мнение от botan »

Аз пак се примъквам в тази тема и ще се радвам за съвети по замазване на положението :!: :mrgreen:
Майонезата нещо ми се пресече, остана си водниста и сега... толкова олио и яйца бива ли да се хвърля?! Абсолютно не, за това реших да направя някакви свръх мазни соленки та набарбоцаната гнус й сложих брашно, малко сирене и кимион за авторитет, направих я на кълбенца и бум във фурната. Сега си чупнах от едното кълбенце, ама то милото на нищо не отвява и се рони жестоко.
Чудя се какво още да му сложа за да стане нещо ядивно. :mrgreen: Явно няма да го бъде като соленка. :mrgreen:
Специализирани Фейсбук групи:
Скъпоценни орхидеи България
Мъховете в България
Lois

Re: Пишман готвач №1

Мнение от Lois »

ама аз защо чак сега я виждам тая тема? :lol: толкоз материал имам за нея, от графата "експеримент" :angelche:

а малко содичка или бакпулвер сложи ли в тестото?
мазно ли е много? може би е трябвало само част от неосъществената майонеза да използваш, това е доста олио. Колко, всъщност?
ами идея нямам, освен на трохи за галета да го направиш, ама ако са толкоз мазни тия трохи, ще гранясат. пица?
Аватар
botan
Наркоман
Мнения: 10728
Регистриран на: Ное 23, '09, 22:06
Местоположение: София, умерен източнобалконски климат с високи годишни амплитуди
Дал благодарност: 203 пъти
Получил благодарност: 367 пъти
Обратна връзка:

Re: Пишман готвач №1

Мнение от botan »

Да, олиото е премного. Ама пък натрошени с пикантен кетчуп се ядват, стига да не са повече от 3 кълбенца, че иначе е БЛАХ! :-D
Специализирани Фейсбук групи:
Скъпоценни орхидеи България
Мъховете в България
Аватар
kannamy
Кафеджия/Кафеджийка
Мнения: 1445
Регистриран на: Яну 16, '12, 16:36
Местоположение: София/Богьовци
Дал благодарност: 12 пъти
Получил благодарност: 51 пъти

Re: Пишман готвач №1

Мнение от kannamy »

Аз да си призная и при мен се случва майонезата да се прецака ,обаче добавям горчица,малко кисело мляко да утепа тежината ,допълнително лимон и сол и става чудесен сос за салата.
elmaz
Кафеджия/Кафеджийка
Мнения: 1885
Регистриран на: Юни 19, '14, 16:03
Дал благодарност: 8 пъти
Получил благодарност: 3 пъти

Re: Пишман готвач №1

Мнение от elmaz »

:ssmiah: :ssmiah:
botan написа: направих я на кълбенца



Умрях си от смях с вас. :liubov:
"Благодаря ти Боже за поръчките" Tanet
tonimimi
Двойно кафе
Мнения: 198
Регистриран на: Яну 21, '14, 09:28
Местоположение: Шумен

Re: Пишман готвач №1

Мнение от tonimimi »

аз Трол съм си го признала за майстор в кухнята.бях взела една рецепта от него и стана много вкусно.РЕЗЕПТАТА Е ЗА РУЛО С БЕКОН.
troll

Re: Пишман готвач №1

Мнение от troll »

Мерси!
Много са аъъъ калорични, ма си струва!
:potekoha:
Моя проблем е, че обикновено нося по 60 дини под всяка мишница и все някоя ще изпадне.
:snif:
tonimimi
Двойно кафе
Мнения: 198
Регистриран на: Яну 21, '14, 09:28
Местоположение: Шумен

Re: Пишман готвач №1

Мнение от tonimimi »

да наистина е много калорично,но аз предпочитам да ми е вкусно.
Публикувай отговор

Обратно към “Готварство”