Снимки

Тук пишете всичко, което виждате като проблем или бихте искали да се смени. Отваряйте нова тема за всеки проблем - след като го оправя, ще трия съответната тема.

Харесва ли ви лентата със снимки?

Да
15
37%
Идеята ми допада, но вида в момента не ми харесва
12
29%
Не
14
34%
 
Общо гласове: 41

Аватар
admin
Site Admin
Мнения: 544
Регистриран на: Ное 23, '09, 14:50

Re: Снимки

Мнение от admin »

Смалих малко банера - така май е една идея по-добре, макар и пак цветно. ;) За това, че на някои екрани е къс, на други твърде дълъг е ясно.
За илюстрация преди и сега:
Изображение
Изображение
Аватар
admin
Site Admin
Мнения: 544
Регистриран на: Ное 23, '09, 14:50

Re: Снимки

Мнение от admin »

Оправих проблема с дължината - в момента се мултиплицира, ако е къс или просто се скъсява. Поне на Хром е така, другите браузъри не съм ги тествала. Но наистина идва шаренко, съгласна съм.
Както и да е, както решите...
denitsavm

Re: Снимки

Мнение от denitsavm »

Аз първо искам да кажа, че не смятам, че Розата на Цвети, трябва да е постоянно горе, да е лого на форума или част от логото ... не разбирам така нещата :hmmmmmm: Може би да е като фон или някак си заглавна снимка на темата за Цвети :hmmm:


Иначе за лентата със снимки винаги съм била "ЗА", но и на мен точно така не ми харесва. Всъщност въобще не съм запозната и ми се струва технически или невъзможно или толкова връткаво, че да граничи с невъзможното - представям си, че лентата със снимки трябва да е като лента от фотоапарат, малко по-дребна, да побира 12 снимки, и освен снимка на седмицата, чрез някакъв вид гласуване да определяме и снимка на месеца, пък оттам да си правим и годишен календар напечатан.

А дали не може лентата със снимките да е вертикална :hmmm:


Всъщност отдавна си мечтая да сменяме понякога фона на форума :angelche:


И да, така по-малък е по-добре, сега и ако ги разделиш някак :liubov2:
Аватар
botan
Наркоман
Мнения: 10780
Регистриран на: Ное 23, '09, 22:06
Местоположение: София, умерен източнобалконски климат с високи годишни амплитуди
Дал благодарност: 252 пъти
Получил благодарност: 469 пъти
Обратна връзка:

Re: Снимки

Мнение от botan »

С Опера също няма проблем. :daaa:
Силвия
Баш кафе майстор
Мнения: 2208
Регистриран на: Юни 4, '13, 20:27

Re: Снимки

Мнение от Силвия »

Съгласна с Дени във всяко едно отношение :nod:
libra
Наркоман
Мнения: 11643
Регистриран на: Дек 13, '09, 08:51
Дал благодарност: 94 пъти
Получил благодарност: 63 пъти

Re: Снимки

Мнение от libra »

На мен ми харесва с повече снимки.Може да се вадят от темата за най-красивите снимки от нашата градина по усмотрение на Равик или да има специална класация.Може още в темата за снимка на седмицата да се предлагат необходимия брой и те да се слагат в лентата.
Аватар
Димана
Кафе машина
Мнения: 3082
Регистриран на: Яну 29, '11, 16:59

Re: Снимки

Мнение от Димана »

Разсейва ме лентата с цветята, дразни погледа. Харесва ми само с една снимка в десния ъгъл, която да се сменя всяка седмица, или на две седмици.
Да се променя фона, ама да не е натрапващо, а да е тематично, според събитие, което предстои-звездички, цветенца дребни и разни такива.
denitsavm

Re: Снимки

Мнение от denitsavm »

Сложих една анкета :nod: Не се сещам за още междинни въпроси, които да се добавят, ако се сещате - пишете да добавя :nod:
Аватар
Noel
Наркоман
Мнения: 10630
Регистриран на: Яну 7, '14, 19:29
Местоположение: София кв. Борово
Получил благодарност: 1 път

Re: Снимки

Мнение от Noel »

Димана написа:Разсейва ме лентата с цветята, дразни погледа. Харесва ми само с една снимка в десния ъгъл, която да се сменя всяка седмица, или на две седмици.
Да се променя фона, ама да не е натрапващо, а да е тематично, според събитие, което предстои-звездички, цветенца дребни и разни такива.
И аз мисля така :nod:
И фона да се сменя тематично би ми харесало.
Форумът е голям,спасение дебне отвсякъде.
Аватар
Гео, граф
Наркоман
Мнения: 15895
Регистриран на: Юли 25, '10, 23:54
Местоположение: София-Подуенската градинка
Дал благодарност: 885 пъти
Получил благодарност: 1759 пъти

Re: Снимки

Мнение от Гео, граф »

Бих предпочела Цветелина Романтика да стои за постоянно, но отделно от снимката на седмицата. Разделянето на двете снимки в двата края на синята лента, както и различната им големина или дори форма, ще подчертава смисъла на едната и другата. Честно си признавам, че не ми харесва шарена поредица от цветя, залепени едно за друго безразборно. Прилича ми на моята градина - от всичко по малко и никаква концепция. Освен това и на мен като на Софи на първосигнално зрително ниво ми натежава банера (или както там се казва синята лента) и бързам да сляза надолу. Във всеки сайт още при влизането блъсва шарения от реклами, особено дразнещи са подвижните. Помните ли колко бързо миналата коледа поискахме Джони да махне празничната украса ? Реално като влизам тук, търся информация и контакт с хората, а не веселба за окото. Не знам дали бях достатъчно ясна, но така го усещам, така го обяснявам...

Снимка на седмицата трябва да има, това си стана хубава традиция, както и вълнението около избора. Аз собствено се радвам когато има повече предложения, защото сменям през ден-два корицата на фейсбук-профила, а това създава настроение :nod: ! Това е моето мнение.
Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!

"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд
Публикувай отговор

Обратно към “Технически проблеми и предложения”