Ето го най-ная!

За разговори, други теми или просто да побъбрим...
Голем Бел Нико
Дълго кафе
Мнения: 149
Регистриран на: Дек 29, '09, 16:00

Ето го най-ная!

Мнение от Голем Бел Нико »

Така всеки мъж може но си трае. Защо да се пъчи и излага?

Това е снимано в Ню Йорк или някой друг такъв северен щат. Местните негри, тук на юг, предполагам им е горещо да ходят да се люлеят по детските игрища и не съм виждал такива страхотни изпълнения. Теи изпълнения на видеото подсказват дълги, скучни и пълни с изобретателност пребивавания в затвора, особености на местната бандитска култура и мислене и разбира се - спомени за това как част от живота минаваше по дърветата в родния дом на цялото разноцветно човечество - континента Африка.

И така да си дам сериозно мнението без просташки майтапи: Това което тези афро-американци показват е наистина изключително. За такива движения е нужна не само физическа сила. Обърнете внимание и на дебелината на лостовете - някой са доста дебели, а това променя правилата ужасно много. Споменават, че гимнастиците които познават не искат дори много да говорят с тях. Изглежда че трудно може да се сравнява гимнастиката с тия улични световни рекорди. Част от цялото шоу е някакъв вид показност типична за черните хора, както и някакъв начин за самодоказване и начин за всяване на примитивен страх в противниците.

Без повече приказки, ето:

[video][/video]

[video][/video]

И както каза една местна девойка - "Тоя първия черния да те фане, да те отвори като портфейл направо!" На което Джон Сталкер отговори "Мда, няма да е лошо..."

--Николай
Аватар
Fado
Кафевар/ка/
Мнения: 911
Регистриран на: Дек 8, '09, 13:00
Местоположение: София

Re: Ето го най-ная!

Мнение от Fado »

А стига, бе! :shock: Невероятни са, особено първият! :shock: :shock: :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни и разнообразни теми”