Тайната

За здрав дух в здраво тяло - здравословно хранене и въпроси, диети, съвети за красота.
Аватар
Blue sky
Чист кофеин
Мнения: 5707
Регистриран на: Ное 23, '09, 15:35

Тайната

Мнение от Blue sky »

един интересен филм, който вероятно мнозина ще отхвърлят, но за един да е полезен, струва си :mrgreen:

Изображение

За филма
САЩ/Австралия, 2006, 90'
Режисьор: Дрю Хериът
по книгата на Ронда Бърн


Тайната е съществувала през цялата история на човечеството. Мнозина са се стремели към нея, намирали са я, покривали са я, забранявали са я, губили са я и са я преоткривали. Тайната е била преследвана като съкровище, крадена и продавана за големи суми пари. Фрагменти от Тайната са открити в устни митове и предания, в литературни текстове, религии и философски трудове от цялата история на човечеството.

Много забележителни мъже и жени са откривали Тайната през вековете и това ги е превръщало в най-великите умове и таланти на всички времена. Сред тях са Платон, Леонардо, Галилей, Наполеон, Хюго, Бетовен, Линкълн. Едисън, Айнщайн и Карнеги. Това е една малка част от списъка с имена. С

ега за пръв път в историята парченцата от пъзела, наречен Тайната, са подредени в едно откровение, което трансформира живота на всеки, който го преживее. Филмът "Тайната" и в едноименната книга Ронда Бърн представят живи просветители, които днес предават на хората по света тази специална мъдрост, известна до неотдавна само на малцина. Учителите от филма са световни лидери в сферата на бизнеса, икономиката, медицината, психологията, историята, теологията и физиката.

"Човекът-чудо" Морис Гудман разказва супер вдъхновяващата си история за това как се е възстановил от пълна парализа, използвайки Тайната. Д-р Денис Уейтли обяснява как е използвал някои аспекти на Тайната, за да тренира олимпийски атлети и астронавти от мисиите Аполо в името на нови върхове в човешките постижения. Доктори и професори по медицина и квантова физика обясняват съвременния научен бекграунд на Тайната. Супер успешни писатели и философи обясняват как са превърнали животите си във феноменален успех благодарение на Тайната.


http://kolibka.com/download.php?mid=4581" onclick="window.open(this.href);return false; - линк към филма
и към субтитрите http://kolibka.com/download.php?sid=4581" onclick="window.open(this.href);return false;
He who plants a garden, plants happiness
nevenar
Кафе с мляко
Мнения: 208
Регистриран на: Апр 15, '10, 00:05
Местоположение: пловдив

Re: Тайната

Мнение от nevenar »

http://bt.wrzru.com/details.php?id=22283" onclick="window.open(this.href);return false;
Блу има го и с БГ аудио ето от тук но изисква няколко минути регистрация
Аватар
bouquet
Чист кофеин
Мнения: 7054
Регистриран на: Дек 9, '09, 22:02
Получил благодарност: 1 път

Re: Тайната

Мнение от bouquet »

Хората, които харесват книгите на Джон Кехоу сигурно и това биха харесали. Има го като филм, има и книга. Лично на мен ми се стори прекалено.....американски филм, в смисъл съвсем сдъвкано съдържание.
Търся добри хора
Аватар
юлия-цветоман
Дълго кафе
Мнения: 148
Регистриран на: Дек 2, '09, 22:58

Re: Тайната

Мнение от юлия-цветоман »

От както гледах филма се доубедих, че това което винаги съм подозирала и това в което съм вярвала има смисъл и логично обяснение :daaa: Страхотен филм - препоръчвам го :daaa:
Аватар
Blue sky
Чист кофеин
Мнения: 5707
Регистриран на: Ное 23, '09, 15:35

Re: Тайната

Мнение от Blue sky »

На мен в случая май точно това ми хареса- колко е американски :nod: Много книги съм изчела по темата, знам ги принципите, и пак, не е същото. Едно е да го прочетеш, друго е така дебилски да ти го поднесат. В случая, май това е първият път, в който предпочитам филм пред книга :mrgreen: определено е представено точно по начин, по който настина да те накара да се замислиш :nod:
He who plants a garden, plants happiness
Satori
Баш кафе майстор
Мнения: 2638
Регистриран на: Ное 23, '09, 20:14

Re: Тайната

Мнение от Satori »

Подходът "за американци " има много предимства и аз съм му фен /като частен случай, неслучайно оттам са най-успешните и организирани секти :twisted: /. Любовта към усложняването, претенциозността и непрактичността, с които толкова се гордеем тук "на-изток" и която често бъркаме със задълбоченост и извисеност, ни прави лоши услуги.
lila
Чист кофеин
Мнения: 8112
Регистриран на: Ное 24, '09, 16:28
Получил благодарност: 1 път

Re: Тайната

Мнение от lila »

Satori написа:Подходът "за американци " има много предимства и аз съм му фен /като частен случай, неслучайно оттам са най-успешните и организирани секти :twisted: /. Любовта към усложняването, претенциозността и непрактичността, с които толкова се гордеем тук "на-изток" и която често бъркаме със задълбоченост и извисеност, ни прави лоши услуги.
:lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Здраве и красота”