болна си , пък пак разни работи за ядене гледаш, ми спри се де
Re: Хитринки разни и разнообразни
Публикувано на: Ное 29, '14, 17:07
от Titi
calico написа: болна си , пък пак разни работи за ядене гледаш, ми спри се де
Ми то да не е лесно цял ден да лежи човек ! Мъка, мъкааааа.... И във форума паднала бомба - цял ден рози садите, какво ми остава освен да гледам разни работи за ядене.
Re: Хитринки разни и разнообразни
Публикувано на: Ное 29, '14, 17:09
от calico
ее, ти твоите ги насади и зазими, нали?
ние днес и утре и каквото това
днес при нас беше топло и слънчево дори на моменти
и от Зеленко розите другата седмица и край, по цели съботи и недели ще си лафим
ти ще си заета де, приятно
Re: Хитринки разни и разнообразни
Публикувано на: Мар 8, '15, 10:05
от Гео, граф
За блокаджиите - да правят скомина на съседите
Re: Хитринки разни и разнообразни
Публикувано на: Мар 11, '15, 12:20
от petkova88
Някоя изпробвана рецепта за шоколадово суфле?
Re: Хитринки разни и разнообразни
Публикувано на: Мар 11, '15, 12:23
от Noel
petkova88 написа:Някоя изпробвана рецепта за шоколадово суфле?
Имаме тема за готварство,там ще ти отговорят майсторките
Re: Хитринки разни и разнообразни
Публикувано на: Апр 21, '15, 13:58
от Titi
Идейка
Re: Хитринки разни и разнообразни
Публикувано на: Май 13, '15, 09:56
от Asarina
Още е рано за дините, но вижте един страхотен начин за рязане на диня
[video][/video]
Re: Хитринки разни и разнообразни
Публикувано на: Авг 6, '15, 12:27
от илюзия
Как да изберем перфектната диня:
– Огледайте за голямо жълто петно (всички сте го виждали) – върху тази си част динята е лежала на бостана. Убедете се, че петното е с нужния размер и е жълто на цвят.
– Задължително почукайте с пръст – звукът, който търсим, е „на кухо“.
– Динята трябва да бъде матова отвън – външната част не бива да лъщи. Блестящата диня означава, че не е узряла.
– Вдигнете я – уверете се, че е достатъчно тежка за размера си, което означава, че има достатъчно вода в нея – това, което искате.
– Формата – хубавата овална форма показва, че динята е расла с идеалното количество слънчева светлина и вода.
– Пчелни ужилвания и бели белези – огледайте се за тези следи. Тези малки марки показват, че плодът е достатъчно сладък и пчелите са се опитвали да стигнат до вътрешността. Ужилванията приличат на кафяви линии.