За маринатите и сосовете
- mal4o_vasil4o
- Кана кафе
- Мнения: 569
- Регистриран на: Дек 2, '09, 17:26
Re: за маринатите и сосовете
Наистина интересно,и полезно.Така става най-лесно,а вкуса на месото после е трепач
Re: за маринатите и сосовете
Преди време Оксижен беше пуснала една рецепта за свинско месо с някаква марината+киви. Така и не се наканих да я пробвам. Ама никак не ми се хаби този вкусен плод за марината.
Искам обаче да благодаря за идеята да се маринова в зелев сок. Наистина месото става невероятно крехко.
За киселото мляко ме светна преди години един колега . Бях забравила обаче за този начин, така че благодаря на Тити , че ме подсети. Наистина пържолите мариновани в кисело мялко стават крехки. Пък и не се хаби ценен матриал, като ракията и вино например.
Искам обаче да благодаря за идеята да се маринова в зелев сок. Наистина месото става невероятно крехко.
За киселото мляко ме светна преди години един колега . Бях забравила обаче за този начин, така че благодаря на Тити , че ме подсети. Наистина пържолите мариновани в кисело мялко стават крехки. Пък и не се хаби ценен матриал, като ракията и вино например.