Страница 1 от 1

предлагам работа

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2017 2:51 pm
от nadin
Правя тази тема специално за съфорумнци, които по стечение на обстоятелствата са се оказали без работа. Идеята ми е тука да се пускат оферти за които знаем че са сериозни и могат да помогнат на някой от нас да си намери работа.

И да не съм голословна малко, но от сърце :D
Получих оферта от белгийците за едномесечна практика лятото - нещо като студентски лагер в техния разсадник. Не съм разпитвала конкретно за условия, но който се интересува може да провери. Доколкото имам работа с тях знам че са сериозни и коректни друго не мога да кажа. А ето и офертата:

http://www.vasteplant.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=10452

Re: предлагам работа

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2017 3:10 pm
от Asarina
Наде, много хубава тема! :daaa: :liubov:

Re: предлагам работа

МнениеПубликувано на: Пон Яну 16, 2017 2:27 pm
от maiakt
Здравейте, за търсещите работа. Предполагам много от вас са чували за АЗ ( агенция по заетостта) или наследника на бившите бюра по труда. Основната им дейност е да бъдат посредник между работодатели и работници, макар че отдавна според мен там основно отиват хора,за да се регистрират за помощи. Благодарение на европейски програми, в които участват много работодатели, агенцията предлага доста работни места. Основно предложенията май към момента са за кандидати за работа в определени възрастови групи – млади хора до 29 години и за хора на 54 години, но не само. Та всичко това го пиша с цел да ви посъветвам посетите АЗ по местоживеене, там могат да ви дадат и повече информация. Нямате никакъв ангажимент – доколкото знам,вие си пишете от каква работа се интересувате, а те проверяват в базата си с данни и ви се обаждат,ако има нещо подходящо за вас. Организират връзката с работодател,или иначе казано ви пращат на интервю.И да,знам и съм чувала много негативни мнения относно европейски програми, но вие като служител или работник нищо не може да загубите. Лично моят опит е от другата страна,като работодател ( една успешно изпълнена програма и в момента изпълнявам втора). Дано за някой е полезна тази информация :stiskam: .